Zoo sæson 1

Mange steder i verden observeres der en mærkelig adfærd hos både de vilde og tamme dyr. I Botswana går fem løver amok, I LA opfører kattene sig mærkeligt, I Slovenien er der hunde der dræber mennesker og sådan fortsætter det med tilfælde i det meste af verden.
Man mener at de ekstreme ændringer hos dyrene kan have noget at gøre med firmaet Reiden Global og et hemmeligt team på 5 personer bliver dannet for at finde ud af hvad der sker i dyreriget. Det er ikke helt tilfældigt hvem der bliver udvalgt, da 3 af personerne var til stede i Botswana da løverne gik amok. Dette drejer sig om Chloe Tousignant (Nora Arnezeder) der bliver leder af gruppen, hun arbejder normalt for den franske efterretningstjeneste, Jackson Oz (James Wolk) og Abraham Kenyatta (Nonso Anozie) som begge arbejder i Botswana som safari guides. De to sidste personer er Jamie Campbell (Kristen Connolly) som er journalist der har sin egen personlige dagsorden i mod Reiden Global og så er der Mitch Morgan (Billy Burke) der er dyrlæge og som ved et tilfælde støder på Jamie i hendes søgen på spor til at fælde Reiden Global.
De fem skal nu rejse verden rundt og undersøge de forskellige dyreproblemer der opstår, finde ud hvorfor det sker og finde en måde at stoppe det på.

zoo 1

Jeg kunne egentlig meget godt lide historien i Zoo og de fleste af de 13 afsnit er meget spændende, dog føles nogle af afsnittene lidt lange hvor det virker som om det bare et dyreangreb efter det andet. De kunne derfor godt have forkortet serien med et par afsnit og ikke trække det sådan i langdrag.
Det der trækker serien mest ned er nogle af skuespillernes præstationer der ikke er særlig overbevisende. Dette gælder især Nora Arnezeder som jeg synes overspiller det meste af tiden og hun er ikke særlig troværdig i hendes skuespil. Det er rigtig synd da hun har en af hovedrollerne. Til gengæld er der andre der brillerer blandt andet Billy Burke som er fantastisk som Mitch med den tørre humor.
Jeg fandt først ud af efter jeg havde set ekstramaterialet at den er baseret på en bog, dog har seriens forfattere taget sig nogle friheder, men med velsignelse fra bogens ene forfatter James Patterson.
Tanken bag historien med hvad ville der ske hvis dyrene sagde stop til menneskernes ødelæggelse af jorden er virkelig spændende og emnet er meget tidsrelevant må man sige med al den snak om drivhuseffekten osv.
Sæson 1 slutter selvfølgelig med en clifhanger så nu kan man vente i spænding på sæson 2 kommer til Danmark (den vises i USA lige nu).
Med hensyn til ekstramaterialet finder man på disk 1, 2 og 3 ”deleted scenes/extended scenes” hvis man trykker episodes så vil de stå inde under de gældende afsnit. På disk 4 er ekstramaterialet ikke skjult men ligger som undertitel i menuen, der bliver afsløret nogle ting i ekstramaterialet omkring hele sæsonen så lad være med at se det til du har set første sæson færdig.

zoo 2

Billede & Lyd:
Format: 1.78:1
Audio: Engelsk 5.1 og engelst stereo
Undertekster: engelsk for døve og hørehæmmede, dansk, hollandsk, norsk, finsk og svensk.

På disk 1 når man vælger afsnit 1 er der deleted scenes
På disk 2 når man vælger afsnit 3 er der deleted scenes
På disk 3 når man vælger afsnit 1 er der deleted scenes/extended scenes
På disk 4 Special features (ekstramateriale):
Zoo unleashed: Creating season 1 (den ene forfatter bag bogen James Patterson, producerne og skuespillerne fortæller om forskellen på bogen og serien, seriens roller og om New Orleans hvor serien er optaget).
Distressed to kill (producer og de to personer der tager sig kostumerne fortæller om udfordringerne i at finde kostumer til alle de forskellige kulturer vi møder undervejs i serien samt hvordan de laver kostumerne efter ofrene er blevet angrebet af dyrene).
Animal kingdom (dyrekoordinatoren, producere og skuespillere fortæller om arbejdet med alle de forskellige dyr).
A virtual Zoo: visual effects (producerne fortæller om hvordan dyrene der er lavet med computergrafik er kreeret).
James on James (forfatteren James Patterson og James Wolk udfører et sjovt interview af hinanden).
Zoo at Comic-Con (publikum ved Comic-Con får lov at stille Nora Arnezeder, James Wolk, Kristen Connolly, Billy Burke og de 2 producere Jeff Pinkner og Josh Appelbaum spørgsmål).
The animals of Zoo: Real and imagined (en fortæller forklarer hvornår de har brugt rigtige dyr og computerlavet dyr).
Gag reel (sjove fraklip).

Seneste Nyheder

Mere fra filmens verden