Wonder Woman kommer på disk den 12 oktober

Inden hun blev Wonder Woman var hun Diana, prinsesse af Amazonerne. Hendes livsmål var at blive en uovervindelig kriger der skulle hjælpe med at vinde de største slag. Hun er vokset op på en beskyttet paradisø uden nogen egentligt forståelse for hvad der foregår i verden omkring hende. Da en amerikansk pilot styrter ned på øen, fortæller han hende om store konflikter, som hærger verden udenfor. Hun beslutter sig for at drage fra øen og hjælpe.
Diana forlader sit hjem, og hun er overbevist om at hun kan stoppe truslen. Sammen med menneskene kæmper hun for at sætte en stopper for alle krige, alt imens hun opdager blot sine fulde kræfter – også sin sande skæbne.

Oplev den mest roste og mest indbringende superhelte film af 2017. Instrueret af Patty Jenkins og med Gal Gadot samt Chris Pine i hovedrollerne. Danske Connie Nielsen er også at finde på rollelisten. Wonder Woman er baseret på DC Comics tegneserie af samme navn. Filmen viste sig at være en fuldtræffer og en to’er er allerede planlagt til 2019.

Hvad indeholder Wonder Woman disk boksene
UHD Combo indeholder Wonder Woman i UHD 4K BD version samt HD BD.
3DBD Combo versionen indeholder Wonder Woman i 3DBD version samt HD BD.
BD version indeholder Wonder Woman i HD version samt følgende extra materiale:
Epilogue: Etta’s Mission
Explore the filmmaking journey to create an adventure worthy of DC’s greatest warrior
Join director Patty Jenkins as she takes you through Wonder Woman’s most pivotal and exciting moments
Extended scenes
Blooper reel
And more…
Ekstra materiale på DVD disken:
Diana in the Modern World

Seneste Nyheder

Mere fra filmens verden