Twin Peaks – The Entire Mystery

Twin Peaks er en utrolig mindeværdig og vigtig del af tv-historien, også selvom du mener (som mange andre) at ?showet røg ud på et sidespor i Sæson 2. Serien var unægtelig så vovet og anderledes i hvor langt uden for boksen kan du gå med tv-drama.

For dem der har set serien så kan man enten lide serien ellers syntes man den er noget mærkeligt noget. Jeg hører helt klart til den første gruppe. Hvis man ikke har set serien, så skal du se den og du skal se den på den her nye udgave af serien.

Twin Peaks still 06

For en tv-serie der er pænt over 20 år gammel, så har Paramount brugt en del penge på at optimere både billede og lyd. Du kan se resultatet i traileren herunder, men det ser og lyder rigtig godt.
Remastered til 1080o og DTS-HD Master Audio 7.1 lyd gør det til en fantastisk oplevelse.

Boksen indeholder:
Hele TV-serien bestående af pilot og 29 episoder samt bonusmateriale på alle disks.
Filmen Twin Peaks: Fire Walk with Me. Indeholder bonusmateriale med 90 minutters bortklippede og alternative scener samt interviews.
Bonusdikc med bl.a. interviews, bag kameraet osv.

Twin Peaks – The Entire Mystery er en meget nem anbefaling. Selv hvis du har købt de tidligere DVD-udgivelser, så er den visuelle og lydmæssige opgradering på både serien og filmen utrolig bemærkelsesværdig. Tilføj alt det nye og vidtrækende ekstramateriale, gammelt og nyt, så du har en vidunderlig, og sandsynligvis endelig, indsamling af en af ??de mest ikoniske og indflydelsesrige tv-serier nogensinde.

Seneste Nyheder

Mere fra filmens verden