Traileren fra året store danske eventyrfilm VILDHEKS er landet!

VILDHEKS er baseret på de første tre bøger i serien om pigen Clara, der finder ud af, at hun tilhører en gammel slægt af vildhekse med en helt speciel kontakt til den vilde natur og dyr.

12-årige Clara er en helt almindelig pige, der bor i byen, går i skole og hænger ud med sin bedste ven, Oscar. En dag bliver Clara angrebet af en stor, sort kat, og med ét forandres hendes almindelige liv for altid. Da Clara bliver alvorligt syg med kattefeber, beslutter hendes mor at tage Clara med ud til sin søster Isa. Isa er en vildheks, som bor langt ude i skoven med sin hund, Tumpe, og sin vildven, uglen Tutu.
Ude hos Isa finder Clara ud af, at hun også er vildheks, og at den sorte kat er hendes vildven og beskytter. Da hendes vildven bliver bortført af den onde heks Kimæra, beslutter Clara sig for at tage ud på en farefuld rejse, hvor hun må bruge sine nye evner for at overvinde de onde kræfter og bevise overfor sig selv, at hun ikke længere er en almindelig pige, men en vaskeægte vildheks.

VILDHEKS er en storslået dansk eventyrfilm, hvor seje hekse og magiske dyr inviterer hele familien med på en spændende og underholdende rejse ud i den eventyrlige natur og ind i den vilde verden. Eventyrfilmen, der er baseret på Lene Kaaberbøls vildt populære bogserie af samme navn, får biografpremiere op til efterårsferien d. 11. oktober i år.

Seneste Nyheder

Mere fra filmens verden