Trailer til Kvinden i Buret

Knap fire måneder før premieren på den længe ventede filmatisering af Jussi Adler-Olsens bestseller Kvinden i buret løfter Zentropa og Nordisk Film nu sløret for den første trailer og den første plakat. Storfilmen, som har premiere d. 3. oktober 2013 over hele landet, har Nikolaj Lie Kaas i hovedrollen, og er den første af fire film om uopklarede kriminalsager i Afdeling Q.

I denne første trailer til Kvinden i buret afsløres det første billede af filmens kvindelige hovedkarakter Merete Lynggaard, spillet af Sonja Richter, og det bur hun holdes indespærret i, og som bliver hendes skæbne i flere år.

Efter en blodig skudduel der efterlader hans to partnere henholdsvis død og lammet, bliver vicekriminalkommissær Carl Mørck tvunget til at lede den nyoprettede Afdeling Q, en afdeling for uopklarede sager. I afdelingen er kun Mørck og hans nye assistent, Assad. Selvom de får udtrykkelige ordrer på kun at sortere og gennemlæse sagerne, går der kun en enkelt dag før Carls stædige natur kaster dem hovedkulds ud i mysteriet om Merete Lynggaard; en smuk kvindelig politiker der for fem år siden er forsvundet fra en færge, og hvor det eneste vidne er hendes hjerneskadede bror som bliver fundet skrigende på bildækket. Sagen henlægges som et formodet selvmord. Denne forklaring overbeviser dog ikke Carl og Assad, og de begiver sig ud på en rejse der fører dem dybt ned i samfundets mørkeste afkroge og på sporet af et kalkulerende og forskruet sind.

KvindenIBuret_Teaserposter_low

Seneste Nyheder

Mere fra filmens verden