Trailer og plakat til SKAMMERENS DATTER II – SLANGENS GAVE

Der er sort magi, sømonstre og storslået natur i traileren til den stort opsatte efterfølger SKAMMERENS DATTER II – SLANGENS GAVE, der offentliggøres i dag sammen med filmens plakat. Ask Hasselbalch er instruktøren bag den magiske eventyrfilm, der er baseret på Lene Kaaberbøls succesroman. Dejan Cukic og Nicolas Bro er blandt de nye navne på rollelisten, mens publikum kan glæde sig til et gensyn med Jakob Oftebro, Allan Hyde, Søren Malling og Rebecca Emilie Sattrup i titelrollen som Skammerdatteren Dina.

Det går ikke stille for sig i traileren til SKAMMERENS DATTER II – SLANGENS GAVE, der giver et indblik i filmens eventyrlige univers med onde regenter, magiske troldmænd og drabelige kampe. Den prisbelønnede filminstruktør Ask Hasselbalch er denne gang instruktøren bag filmatiseringen af Lene Kaaberbøls fortælling om Skammerdatteren Dina. Tidligere har Hasselbalch stået bag Antboy-triologien, for hvilke han modtog flere priser, heriblandt to Robert-priser samt Årets Svend i 2014 og 2016. SKAMMERENS DATTER II – SLANGENS GAVE er Hasselbalchs fjerde spillefilm og får dansk biografpremiere d. 24. januar 2019.

SKAMMERENS DATTER II – SLANGENS GAVE lever Dina, familien og fyrstesønnen Nico på flugt fra Drakan, som er ved at indtage Højlandet. Davin og Nico tages til fange, og Dina må ud på en farefuld færd med sin ukendte far Sezuan for at befri dem. Sezuan har slangens magiske evner og kan skabe illusioner. Alt i mens Dina må opbygge en relation til den mand, som hendes mor siger, at hun ikke kan stole på, opdager hun, at hun også har sin fars evner…

SKAMMERENS DATTER II – SLANGENS GAVE er næste filmatisering af bøgerne om Lene Kaaberbøls enestående fantasy-univers og er et hæsblæsende eventyr om det gode mod det onde i en verden befolket af drager, søslanger og magi. Filmen er primært baseret på universet og handlingen i tredje Skammerens Datter-bog Slangens Gave, men der er også inkluderet elementer fra bog nr. 2 Skammertegnet.

Seneste Nyheder

Mere fra filmens verden