Tokarev DVD

Paul Maguire er tidligere gangster i den irske mafia men har formået at komme ud af den kriminelle levevej og lever nu som lovlydig borger med et almindeligt arbejde. Da hans datter bliver kidnappet og dræbt med en russisk pistol kaldet Tokarev, mistænker han den russiske mafia og går straks i kødet på dem. Han samler sine gamle venner for at opnå hans egen form for retfærdighed og hævne hendes død. Dette finder den russiske mafia sig ikke i så det udvikler sig snart til en krig mellem de to grupper.

Filmen starter godt og man ser frem til en 94 min god action film, men der bliver man skuffet. Med stjerneskuespillere som Nicolas Cage, Rachel Nichols, Danny Glover og Peter Stormare havde jeg forventet mere handling i denne film og ikke bare Nicolas Cage og hans slæng der smadrer og myrder folk.
Desværre har Danny Glover og Peter Stormare kun en mindre birolle og er sammenlagt kun med i 10 min.
Nicholas Cages spiller til tider så overdrevet at man bare sidder og krummer tæer og venter på at scenen skal slutte bl.a. en scene hvor han bryder ud i et hysterisk brøl efterfulgt af gråd efter at have slået en mand ihjel.

tokarev-image02

Hvis man bliver hængende til slutningen er der en ganske god twist, men det er simpelthen for sent inde i filmen denne kommer og det er desværre ikke nok til at det kan kaldes en god film, under normale omstændigheder havde jeg opgivet filmen for længst.
Alt i alt er den hverken tiden eller pengene værd.

Billede & Lyd:
Format: 16:9 / 2.35.1
Lyd: 5.1 DD Engelsk
Undertekster: Dansk, norsk, svensk og finsk

Extra Features (Ekstramateriale):
Alternate Ending
Deleted Scenes
Directors Commentary
Trailers (der er ingen trailers inden filmen, men man kan finde dem herunder extra features.)

Seneste Nyheder

Mere fra filmens verden