Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

Der er gået 7 måneder siden Mildreds (Frances McDormand) datter Angela (Kathryn Newton) er blevet voldtaget og slået ihjel. Mildreds tålmodighed med byens sherif Willoughby (Woody Harrelson) og hans politifolk er sluppet op. Derfor beslutter hun sig for at leje 3 store skilte, billboards, udenfor byen hvor hun sætter en besked op til Willoughby for at få mediernes og hans fokus tilbage på sagen.
Willoughby er meget vellidt i byen og Mildred bliver utrolig upopulær især fordi det er almindelig kendt i byen at Willoughby lider af kræft og al sympatien ligger derfor hos ham. Efter Willoughbys uheldige skæbne kommer det meste af byen da også på krigsstien, dette gælder også hans politifolk som er ude på at ramme Mildred og hendes omgangskreds. Især betjenten Dixon (Sam Rockwell), som i byen er kendt for at være meget efter byens sorte beboere har hævn i tankerne.
Mildreds søn Robbie (Lucas Hedges) har haft det svært efter han har mistet sin søster og det bliver ikke bedre i skolen da hans mor bliver lagt for had.
Mildred må ligge øre til meget og det eneste hun ville med sine provokerende skilte var at finde datterens morder.

Man er ikke i tvivl om hvorfor Frances McDormand vandt en Oscar for bedste kvindelige hovedrolle for hendes præstation i denne film. Hun gør det simpelthen så overbevisende, at man ikke kan undgå at mærke Mildreds smerte og frustration over tabet af datteren og politiets manglende indsats i jagten på at finde morderen.
Sam Rockwell der også vandt en Oscar for bedste mandlige birolle for rollen som Dixon, har virkelig fortjent denne. Man føler virkelig et had for denne racistiske afstumpede mand, som skal sørge for lov og orden i byen. Men samtidig er han så dum at man ikke kan lade være med at have lidt ondt af ham.
Jeg synes det er en fantastisk film, der formår at finde humor i alt det tragiske, så den ikke bliver for tung at komme igennem.
Filmen er meget uforudsigelig og man bliver hele tiden overrasket over karakterernes handlinger. Under hele filmen sidder man nærmest på kanten af stolen fordi den er så rå og ikke overlader noget til fantasien når det kommer til de voldelige scener.
Ens værste stereotyper på sydstatspolitibetjente bliver i den grad vækket til livs i denne film, men ligesom man troede de alle bare er en stor flok racister der kun er ude på at genere byens sorte beboere overrasker de en.

Billede og Lyd:
Format: 16:9 / 2.39:1
Audio: Engelsk DTS-HD Master Audio 5.1, engelsk beskrivende lydspor 5.1, spansk DD 5.1, fransk DTS 5.1, tysk DTS 5.1, italiensk DTS 5.1, portugisisk DD 5.1 m.m.
Undertekster: Engelsk for døve og hørehæmmede, spansk, fransk, dansk, hollandsk, finsk, tysk, italiensk, norsk, portugisisk, svensk m.m.
Extras (ekstramateriale):
Deleted Scenes (slettede scener).
Crucify ’em: The makingof Three Billboards (forfatteren/instruktøren, produceren, skuespillerne, fotoinstruktøren og stunt koordinatoren fortæller om historien, om karakteren Mildred og om skuespilleren Frances McDormand, om karakteren Willoughby og skuespilleren Woody Harrelson, om karakteren Dixon og om skuespilleren Sam Rockwell, om omgivelserne hvor filmen er filmet og om scenen hvor Dixon banker Red).
Six Shooter (short film) (en kortfilm).
Gallery (Galleri).
Theatrical Trailers (3 trailere til filmen).

Seneste Nyheder

Mere fra filmens verden