The World of Hans Zimmer – Filmmusikkens største hits live på scenen i Jyske Bank Boxen

Hans Zimmer er en rockstjerne inden for filmmusik. Hans kæmpe hits og prisvindende soundtracks kommer til Jyske Bank Boxen til november næste år, hvor Zimmers symfoniorkester vil fremføre den bjergtagende filmmusik live fra scenen i Herning.

The World of Hans Zimmer – A Symphonic Celebration (DE)
Jyske Bank Boxen, Kaj Zartows Vej 7, 7400 Herning
Torsdag den 14. november 2019 kl. 19.00
Billetpris fra DKK 645 (+ gebyr)

Hans Zimmer er kendt for sin betagende og meget velkendte filmmusik til klassikere som Gladiator, Rain Man, The Dark Knight-triologien, The Last Samurai, 12 Years a Slave, Inception, Interstellar og mange flere. Han gav de fleste gåsehud med soundtracket til Disneys Løvernes Konge i starten af 1990’erne. Dengang vandt musikken to Grammy Awards, en Golden Globe og en Academy Award. Nu er Hans Zimmer klar med nye fortolkninger af det medrivende soundtrack i Disneys store genindspilning af Løvernes Konge, der udkommer i 2019.

Den 14. november 2019 spiller The World of Hans Zimmer – a symphonic celebrationen potpourri af Hans Zimmers store filmklassikere live fra scenen i Jyske Bank Boxen. Hans Zimmer har gennem mange måneder arbejdet fokuseret med sine soundtracks for at forme det spektakulære liveshow. Han har skabt en velkomponeret koncert med sit talentfulde symfoniorkester, der hylder filmens største musiknumre med liveversioner af hit lige fra Løvernes Konge til Gladiator.

Zimmers band er et særligt symfoniorkester; et talentfuldt hold Hans Zimmers venner og kollegaer gennem mange år. Den spektakulære koncert bliver dirigeret af Gavin Greenaway, som Hans Zimmer siger, at ”han stoler mere på, end han stoler på sig selv”. I det hele taget er den storladne koncert en gennemarbejdet forestilling nøje instrueret og finjusteret af Hans Zimmer, der også har udvalgt visuals, som vil understøtte den holistiske oplevelse af musikken fra en storskærm på scenen. Hans Zimmer og hans store talent har formet hele koncerten og står tydeligt – og det er, selvom han ikke selv står på scenen.

Seneste Nyheder

Mere fra filmens verden