Terminator Genisys

Det er år 2029 og John Connor (Jason Clarke) er endnu en gang ved at redde jorden fra robotterne, han sender derfor Kyle Reese (Jai Courtney) tilbage i tiden til 1984 for at beskytte Johns mor Sarah Connor (Emilia Clarke). Sarah der skulle være en svag servitrice som ikke ved hvordan hun skal beskytte sig selv og burde vide noget om hverken John eller Kyle viser sig at være helt modsat Kyles forventninger. En Terminator hun kalder Pops (Arnold Schwarzenegger) er nemlig selv blevet sendt tilbage i tiden til hun var barn og har passet på hende og forberedt hende på hvad der skulle ske. Derfor ser den verden Kyle bliver sendt tilbage til helt anderledes ud end hvad han havde forberedt sig til.

terminator 1

Når man ikke helt har fulgt med i Terminator universitet er det lidt svært at sætte hoved og hale på hvem der er hvem og hvad der sker hvornår. Derfor tog det noget tid før denne film og al den tidsrejsning gav mening for mig. Men set ud fra en aktion film for sig selv og ikke en del af serien var den ganske underholdende.
Arnold Schwarzenegger er overraskende sjov i Pops rollen og Emilia Clarke, den hårde pige med det fine ydre, er en rigtig god modspiller til ham.
Eksperten selv, James Cameron, ser denne film som seriens sande 3’er selv om den faktisk er nr. 5, så det er noget af et kompliment han giver Alan Taylor og resten af filmholdet bag denne film.
Jeg er helt sikkert blevet nysgerrig efter at se seriens andre film, i hvert fald nr. 1 og 2, men må nok forberede mig på at de er langt mere dystre end denne film.

terminator 2

Billede & Lyd:
Format: 2.9:1
Lyd: Tysk 5.1 DD, engelsk audio description, engelsk dolby atmos, spansk 5.1 DD, fransk 5.1 DD, italiensk 5.1 DD og japansk 5.1 DD.
Undertekster: Dansk, tysk, engelsk, spansk, fransk, italiensk, japansk, hollandsk, norsk, finsk, svensk og engelsk for de hørehæmmet.

Extras (Ekstramateriale):
Family Dynamics (producerne, instruktøren og forfatterne fortæller om valg af skuespillere til de forskellige roller. Skuespillerne fortæller om hvorfor de sagde ja til filmen og om deres roller).
Infiltration and Termination (producerne, instruktøren, forfatterne fortæller om hvorfor de valgte at filme i New Orleans og San Francisco, de går i dybden med flere af de store scener og steder de er optaget og hvordan de er lavet).
Upgrades: VFX of Terminator (producer, instruktør og en stor del af filmholdet fortæller hvordan de forskellige robotter er skabt samt hvordan de har lavet special effekts i filmen).

Seneste Nyheder

Mere fra filmens verden