Terminator: Dark Fate –

Arnold Schwarzenegger (“T-800”) og Linda Hamilton (“Sarah Connor”) er tilbage i deres ikoniske roller, i den nye TERMINATOR: DARK FATE. Filmen er instrueret af Tim Miller (Deadpool) og er produceret af James Cameron og David Ellison. Som efterfølgeren til Terminator 2: Judgment Day, er TERMINATOR: DARK FATE et stjernespækket actionbrag med skuespillere som Mackenzie Davis, Natalia Reyes, Gabriel Luna and Diego Boneta.

Det er mere end tyve år siden Sarah Connor forhindrede dommedag, ændrede fremtiden og omskrev menneskehedens skæbne.

Dani Ramos (Natalia Reyes) lever et simpelt liv i Mexico City med sin bror (Diego Boneta) og far, da en højt avanceret og ekstremt farlig Terminator – en Rev-9 (Gabriel Luna) – rejser tilbage i tiden for at dræbe hende. Danis overlevelse afhænger af hjælp fra to krigere: Grace (Mackenzie Davis), en teknologisk forbedret supersoldat fra fremtiden og en kampklædt Sarah Connor.

I takt med at Rev-9 terminatoren efterlader et spor af total ødelæggelse i sin jagt på Dani, må de tre kvinder søge hjælp hos en T-800 (Arnold Schwarzenegger) fra Sarahs fortid, som måske er deres eneste håb.

Terminator: Dark Fate spiller lidt på franchisens største hits og genopretter det med den samme formel som JJ Abrams gjorde det med successen Star Wars: The Force Awakens. På den måde bringer det tilbage i den originale rollebesætning, i dette tilfælde Arnold Schwarzenegger og Linda Hamilton (hvilket er en fornøjelse) og slår dem sammen med en rollebesætning af relative ukendte for at opdatere den til et nyt publikum, men alligevel holder det velkendt nok.

I det store og hele fungerer det – fordi Terminator: Dark Fate følger den samme historie flow som Terminator 2: Judgment Day, men hvor forskellen ligger i det faktum, at denne gang ved publikum, hvad der kommer.

Filmskaberne har et stort fokuserer på action og der er meget underholdende jagtscener, selvom CGI effekterne ikke er helt i top på alle scener.

Vi har endelig fået en god Terminator film, dog ikke i samme klasse som de 2 første. Og jeg håber lidt at vi næste gang kan se nogle nye filmskabere der kan tage franchisen i en nyere og mere spændende retning.

Der er ingen post credit eller scener efter rulle teksterne.

Seneste Nyheder

Mere fra filmens verden