Tag elevatoren til månen !

Array

Elevator … til månen! er et af de største VR-spil i år 2017. Tror ikke os? Her er nogle citater af, hvilke virkelige faktiske spillere tænker på vores oplevelse:

“Elskede hvert minut i spillet.”
“Ser ud, lyder og spiller godt!”
“Det er alt, hvad jeg ønskede at være!”
“Jeg elsker absolut dette spil!”

Endelig er ventetiden forbi: Det bedste Virtual Reality-spil i Gamescom 2017 (ifølge Elite Gamer) er nu tilgængeligt på Steam. Tag en vild tur på en forfalsket lunar elevator. Fix din ulige plads køretøj mens off-kilter og loudmouthed præsident af verden, skriger Doug-Slater Roccmeier på dig for ikke at følge hver instruktion til det punkt. Tag turen til sin ende, hvor mørke og forfærdelige mysterier på månen blot venter på at blive afdækket.

Elevator … til månen! er ingen trick pony. Når du er færdig med historien, er der en forvirrende alternativ, der slutter at opleve, mange resultater for at låse op og sjove små hemmeligheder at blive opdaget. Som du kan se, er der nok handling til at tilfredsstille din lyst til underholdning i et stykke tid.

Kan ikke vente på, at din download er færdig, så du kan endelig starte dit helt eget eventyr til månen? Vi har fået dig dækket. Nyd venligst lidt for at få dig i det rette humør til vores Elevator! Her er en speciel ting: Elevator Music Forever Loop.

Seneste Nyheder

Mere fra filmens verden