Stor international interesse for EN DU ELSKER i Berlin

Inden verdenspremieren i morgen på Pernille Fischer Christensens nye drama EN DU ELSKER sælger filmen allerede rigtig godt på Berlinalen.
I morgen er den store dag for Pernille Fischer Christensens med spænding ventede EN DU ELSKER. Tirsdag får filmen verdenspremiere på filmfestivalen i Berlin, hvor den får en gallavisning i programserien ”Berlinale Special”. TrustNordisk, som sælger filmen internationalt, melder om stor international interesse, og allerede nu er EN DU ELSKER solgt til over ti lande fra hele verden, bl.a. Australien, New Zealand, Spanien, Andorra, Belgien, Holland, Luxembourg, Korea, Tyrkiet, Cypern og Hong Kong.
Tirsdag er den store dag for EN DU ELSKER. Dagen går med danske og internationale pressemøder, photo-calls og press-junkets, og om aftenen kl. 21.30 er der gallapremiere i Kino International, hvor hele holdet anført af Pernille Fischer Christensen, Mikael Persbrandt og Trine Dyrholm vil være til stede.

OM EN DU ELSKER
EN DU ELSKER er en følelsesladet fortælling om et møde mellem to fortabte skæbner, en voksen mand og en dreng. Thomas Jacob bor i Los Angeles og er en verdensberømt rockmusiker med succes og mange brændte broer. Da han efter mange år vender tilbage til Danmark for at indspille nyt album med sin faste musikproducer, tropper hans voksne datter, Julie, op. Med sig har hun barnebarnet, den 11-årige Noa, og snart bliver Thomas mod sin vilje tvunget til at tage sig af drengen. De to begynder, stik imod alle odds, langsomt at finde hinanden igennem musikken. Men så indtræffer katastrofen, og Thomas må se i øjnene, at han skal træffe et valg, der forandrer hans liv for altid.
EN DU ELSKER er Pernille Fischer Christensens bud på en moderne tåreperser om at opdage kærligheden i sig selv og finde tilbage til livet.
Mikael Persbrandt spiller Thomas Jacob, Trine Dyrholm er hans musikproducer Molly Moe, Birgitte Hjort Sørensen spiller Thomas Jacobs datter Julie, og i rollen som den kun 11-årige Noa debuterer Sofus Rønnov.

Pernille Fischer Christensen har skrevet filmens manuskript sammen med Kim Fupz Aakeson. De to stod også bag manuskriptet til En Soap og En familie. EN DU ELSKER er produceret af producerduoen Vinca Wiedemann og Sisse Graum Jørgensen, som også sammen producerede En familie. Sisse Graum Jørgensen har alene inden for de sidste to år været producer på de tre store prisbelønnede biografsucceser En Kongelig Affære, Den Skaldede Frisør og den Golden Globe- og Oscar-nominerede Jagten og er i 2014 også aktuel som producer på den danske western The Salvation med Mads Mikkelsen i hovedrollen og Susanne Biers En chance til med bl.a. Nikolaj Coster-Waldau og Ulrich Thomsen. Vinca Wiedemann, som tidligere på året blev udnævnt til ny rektor på Den Danske Filmskole, var som den første kunstneriske leder af New Danish Screen og støtteansvarlig for Pernille Fischer Christensens debutfilm En Soap.

Seneste Nyheder

Mere fra filmens verden