Søren Kragh-Jacobsen og bandet Theis Tequila udgiver i dag to singler fra det kommende album Lille Sommerfugl

Søren Kragh-Jacobsen skildrede de flestes ungdomskvaler med sangen ”Kender du det?”, der udkom i 1975 på albummet Hinkeruder på Motorvejen. Sidenhen er det blevet til mange flere hits. I dag udkommer Søren Kragh-Jacobsen og bandet Theis Tequila med to singler fra det kommende album Lille Sommerfugl, der danner den musikalske ramme for filmen af samme navn. Sangene er skrevet af Søren Kragh-Jacobsen og komponist Jacob Groth og opført af bandet Theis Tequila.

Publikum og dansktop-fans kan fra i dag lytte til singlen ”Louise” og ”Julevalsen”, der bliver Søren Kragh-Jacobsens første julesang.Til ”Louise” udkommer der i dag også en musikvideo med endnu usete klip fra filmen LILLE SOMMERFUGL:

Lyt til ”Louise” her

Lyt til ”Julevalsen” her

De to singler er en forsmag på det fulde album, der udkommer den 4. december, hvor man blandt andet kan lytte til numrene ”Fruen hun bestemmer alt”, ”Når roserne blomster” og ”Godnat”. Albummet Lille Sommerfugl er det femte album Søren Kragh-Jacobsen udgiver siden Isalena (2001), albummet med musikken fra filmen Vil du se min smukke navle (1979), Tur-retur (1977) og Hinkeruder på Motorvejen (1975). Søren Kragh-Jacobsen har desuden også skrevet musikken til Tom McEwan og Jess Ingerslevs to albums Vi Er Ude På Noget (1984) og Omsen og Momsen (1987).

Bandet Theis Tequila, der opfører sangene, er også en del af filmen, hvor de spiller musikken til det festlige guldbryllup i forsamlingshuset. Her fører Kasper Gattrup an som forsanger, der udover også gør sig i skuespil, revy og komik.

Fra den 4. december 2020 bliver det fulde album tilgængeligt på musiktjenester som blandt andet YouSee, iTunes, Spotify.

Om filmen LILLE SOMMERFUGL

LILLE SOMMERFUGL er den nænsomme, morsomme og smertelige skildring af kærlighed i en familie i tre generationer – Søren Kragh Jacobsens personlige bud på en slægtsberetning og kærlighedsfortælling til vor tid. En historie om at være elsket, at blive forladt, at lære at kæmpe og at træde i karakter som menneske.

Den 3. december har Søren Kragh-Jacobsens hjertevarme danmarksfortælling LILLE SOMMERFUGL premiere i de danske biografer som en del af Biografklub Danmark.

Seneste Nyheder

Mere fra filmens verden