SIA UDGIVER NY MY LITTLE PONY MUSIKVIDEO MED MADDIE ZIEGLER

I dag offentliggør Sia hendes nyeste musikvideo til sangen ”Rainbow” fra den kommende film, MY LITTLE PONY FILMEN og det danske succesband Lukas Graham har også en sang med i filmen!

Den australske sanger og sangskriver fortsætter det succesfulde samarbejde med det unge dansefænomen, Maddie Ziegler, der tidligere har medvirket i Sias videoer til ”Chandelier” og ”Elastic Heart”. Musikvideoerne, der har opnået utrolig stor succes har begge haft Maddie Zieglers moderne dans i centrum.

Sangen ”Rainbow” er en del af soundtracket til den første biograffilm om de farverige ponyer, MY LITTLE PONY FILMEN, der får dansk premiere d. 5. oktober. Sia lægger stemme til ponyen Songbird Serenade, der er blevet skabt til hende, og som derfor har Sias karakteristiske blonde og sorte pagehår.

Musikvideoen til Sias ”Rainbow” kan ses her: https://www.youtube.com/watch?v=paXOkGMyG8M

Danske Lukas Graham har ligeledes sangen ”Off to See the World” med i filmen, men forsanger Lukas Forchhammer har – desværre – ikke nogen rolle i filmen som musikalsk pony.

Lukas Grahams ”Off to See the World” kan høres i filmens trailer, der kan ses her: https://www.youtube.com/watch?v=hzXUpi4Ewgs&t=5s

MY LITTLE PONY FILMEN får premiere d. 5. oktober 2017 og kan opleves i efterårsferien i biografer over hele landet.

Seneste Nyheder

Mere fra filmens verden