Se kortfilmen “Succubus” gratis online

Kortfilmen “Succubus” instrueret af skuespilleren Kim Sønderholm har nu fundet sin vej til nettet via filmmagasinet Ekko’s “Short list” der er en samling af udvalgte kortfilm der bl.a indeholder en lang række andre ligeså interessante kortfilm der bestemt ligeledes er et kig værd.

Filmen handler om den unge smukke arkæologistuderende, Emma, der under en studierejse til Syrien finder noget som vil få meget større betydning for hendes liv end hun drømte om – selv efter hun er taget hjem igen.

“Succubus” er 18 minutter lang, ikke egnet for de yngre seere da filmen indeholder forholdsvis voldsomme og grafiske indslag. Skrevet af Lars Egholm Fischmann, produceret af Jan T. Jensen og fotograferet af Allan Vælum. Sidstnævnte døde desværre kun to uger efter filmen var optaget og nåede desværre aldrig at se det færdige resultat.
Endeligt er filmens musik komponeret i England af Russ Diapper der nu går under navnet Rusty Apper og filmens flotte monster make-up er lavet af Anders Lerche for hans firma Far Out Effects. Anders Lerche har gennem årene arbejdet på en del andre filmproduktioner og på daværende tidspunkt netop afsluttet sit arbejde på “Harry Potter og dødsregalierne”.

På rollelisten finder vi Kat Herlo som Emma, samt Nadia Bond, Miriam Yeager, Lars Bjarke, Michael Larsen, Steen Jaszczak, instruktøren Kim Sønderholm samt mange andre.

Filmen kan findes og gives rating på linket http://www.ekkofilm.dk/shortlist/film/succubus-/

Seneste Nyheder

Mere fra filmens verden