THE SALVATION Trailer

THE SALVATION er en hyldest til den klassiske western med inspiration fra de nordiske sagaer. Det er en episk fortælling om knuste drømme, forlist kærlighed og hævn.

1870’erne i hjertet af USA blandt nybyggere og lovløse. Den danske emigrant Jon (Mads Mikkelsen) har ventet i årevis på at få sin kone og søn til USA. Da det endelig sker, bliver de kort efter deres ankomst udsat for en forfærdelig forbrydelse. I sorg og afmagt slår Jon gerningsmanden ihjel. En hævn der slipper brutale kræfter løs. Gerningsmandens bror er den nådesløse oberst Delarue, som terroriserer byen Black Creek og ikke skyr nogen midler for at hævne sin bror. Forrådt og udstødt af lokalsamfundet må Jon forvandle sig fra en fredelig nybygger til en frygtløs kriger for at frelse byen og finde fred.

THE SALVATION har Mads Mikkelsen i spidsen for et internationalt stjernecast, der også tæller bl.a. Eva Green (Casino Royale, Kingdom of Heaven, Det Gyldne Kompas) Jeffrey Dean Morgan (Greys Hvide Verden, Watchmen), Eric Cantona (Elizabeth, Looking for Eric), Mikael Persbrandt (aktuel i En du elsker), Jonathan Pryce (Tomorrow Never Dies, tre Pirates of the Carribean-film, Brazil), Michael Raymond-James (True Blood, Jack Reacher) og danske Nanna Øland Fabricius (Oh Land).

Seneste Nyheder

Mere fra filmens verden