Ride Along 2

James Payton (Ice Cube) og Ben Barber (Kevin Hart) er tilbage I efterfølgeren til Ride Along. Denne gang er Ben Barber færdiguddannet politibetjent, men han vil gerne overbevise sin kommende svoger James om at han er egnet til at være kriminalbetjent da han kan mærke at James tvivler på hans evner.
Da James får til opgave at tage til Miami for at følge op på et spor til afsløringen af en narkosmugler afviser han i første omgang Bens ønske om at komme med. Men da hans søster ringer til ham og spørger om han ikke nok vil alligevel, giver han modvilligt efter.
Det varer ikke længe før James fortryder at han lod Ben komme med. Det der bare skulle være en hurtig tur udvikler sig hurtigt til en længerevarende efterforskning da Antonio Pope (Benjamin Bratt), en højtstående business mand, bliver indblandet. Sammen med Maya (Olivia Munn) som er kriminal betjent i Miami og hackeren AJ (Ken Jeong), som har personlig indsigt, skal de løse sagen. I mens venter Angela Payton (Tika Sumpter), James Søster og Bens forlovede, utålmodigt på at Ben skal komme hjem så han ikke går glip af deres forestående bryllup.

ride along 2 1

Ligesom Ride Along 1 er der fuld gang i denne film fra start til slut. Dog synes jeg ikke den er lige så sjov som den første film. Det hele virker desværre for forceret og nogle af skuespillerne gør det bare ikke godt nok. Dette gælder blandt andet Olivia Munn hvis skuespil ikke er særlig overbevisende. Det er svært at sige om det hendes præstation der er dårlig eller om hun bare ikke har nok at arbejde med i denne rolle.
Ligesom de gjorde i den første film med at blande computerspil ind, lykkedes det dem også at gøre det i denne film. Denne gang er det under en heftig biljagt, hvor scenerne vises halvt som rigtig film og halvt som computerspil, når spillenørden Ben går i gamermode.
Ride Along 2 kan ses en dag hvor man ikke skal tænke for meget over det man ser og hvor det er tilladt at småblunde ind i mellem, mere behøves der ikke at følges med. Den er glemt ligeså hurtigt som den er set.

ride along 2 2

Billede & Lyd:
Format: 1080p High-Definition Widescreen 2.40:1
Audio: Engelsk, fransk, tysk og engelsk dvs (beskrivende video service)
Undertekster: Engelsk, fransk, tysk, portugisisk, dansk, hollandsk, finsk, islandsk, norsk, svensk m.m.

Extras (ekstramateriale):
Deleted scenes.
Ride Along with us (reklame med Ben og James om at søge optagelse i Atlanta politistyrke – med klip fra filmen).
Gag reel (sjove fraklip)
Behind the scenes of Ride Along with us (optagelse af Ride Along with us reklamen til ekstramaterialet).
Kevin & Cube: Brothers-in-law (instruktør, producer og skuespillere fortæller om at filme efterfølgeren og dynamikken mellem de to hovedroller).
Inside Black Hammer vision (instruktøren forklarer ideen med scenen med biljagten som er halv film og halv computerspil).

Seneste Nyheder

Mere fra filmens verden