Ready or Not

Ready or Not co-instruktørene Matt Bettinelli-Olpin og Tyler Gillett samt manuskriptforfattere Guy Busick og R. Christopher Murphy, har lavet et lækkert en ganske underholdelende horror komedie som leverer blodet, tarmene og et godt grin.

Vi følger Grace mens hun forbereder sig på at blive medlem af Le Domas-familien, som er super rige pga deres populære spil, ved at gifte sig med Alex (Mark O’Brien) i deres enorme palæ.

Historien tager en drejning efter de er blevet gift. Hvor alle nye medlemmer af familien skal spille et spil, ellere mere specifikt, der skal spilles “hide and go seek” med Alex’s forældre, søskende og ægtefæller. Hun tror dette bare er en tradition, når en ny kommer ind i slægtstræet, men efter at Alexs familie alle bevæbner sig med våben fra et århundrede siden, vidner Grace et mord, der markerer et klart vendepunkt i historiefortællingen. Fra det øjeblik er det krig. Alligevel tager det stadig lidt tid for Ready or Not at have det så sjovt, som det har potentialet til, fra en sparsom brug af gore til vittigheder om, hvor over-the-top denne historie er, der ikke rigtig lander.

Den tredje akt er, hvor Ready or Not lever op til det løfte om dens forudsætning. Filmen bliver et lykkeligt ægteskab med blod og komedie, der bringer historien til sine dejligt ulogiske ekstremer og bare går i en højrer enhed. Det er her, Weaving virkelig kommer til sin egen, og hæver Grace fra et traumatisk lavpunkt til hævnens højtepunkt, der sætter historien på en kurs for dens blodinddampede finale. Hendes historie er forudsigelig, men når den tæller mest, er komedien som regel der for at øge sine mest indlysende øjeblikke til noget mindeværdigt.

Ready or Not tager lidt længere tid for at levere varerne, men når det først er gjort, opfylder det mere end sit løfte. Dette er et underholdende spil med spændinger og kæmper med god humor, alt sammen i en velindpakket pakke, der er klart designet med overraskende tanke og kunstnerisk indsats med en stjernehøj ydeevne fra Samara Weaving.

Seneste Nyheder

Mere fra filmens verden