Publikum strømmer til John Mogensen-film

Han blev kun 48 år og døde i 1977. Men danskerne elsker fortsat John Mogensen og hans musik. Det bliver bekræftet igen nu med premieren på Ole Bornedals film om John Mogensen, SÅ LÆNGE JEG LEVER. Filmen havde biografpremiere i torsdags, hvor den fik flotte anmeldelser. Og i weekenden er publikum i hele landet valfartet til biografen i stor stil.

Således har filmen haft en forrygende premiereweekend med hele 91.500 solgte billetter inkl. snigpremierebilletter. Dermed tegner filmens premiereweekend sig for en række imponerende milepæle: Det er den bedste premiereweekend for et dansk drama siden Jagten for fem år siden i 2013. Det er Ole Bornedals bedste premiereweekend til dato. Og endelig er det også den bedste premiereweekend for en dansk film i næsten halvandet år (Klassefesten 3, d. 6. oktober 2016).

Hos Miso Film, der har produceret filmen, og filmens distributør Nordisk Film, er der stor glæde over resultatet. Frederik Honore, direktør i Nordisk Film Distribution, udtaler:

”Det er en fantastisk flot start for SÅ LÆNGE JEG LEVER. Vores indikationer er, at filmen får et flot word-of-mouth, og derfor er der grund til stor optimisme på filmens vegne. Det er for tidligt at spå om endnu, men med denne turbostart er det ikke urealistisk, at Ole Bornedal har mulighed for at slå sin egen største biografsucces Nattevagten”. (465.000 solgte billetter i 1994)

SÅ LÆNGE JEG LEVER fik premiere i 121 biografer over hele landet.

Seneste Nyheder

Mere fra filmens verden