Nyt videoklip fra Kollision: Nikolaj Lie Kaas magtesløs overfor skilsmissebegæring

I næste uge er der landsdækkende biografpremiere på brødrene Avaz’ nye stjernebesatte drama KOLLISION, og nedtællingen startes i dag med offentliggørelsen af den allerførste scene fra filmen. 

I scenen møder vi familiefaderen Leo, spillet af Nikolaj Lie Kaas, som står overfor sit livs krise. Leos familie er i splittelse, og forældreparret skal for retten og have afgjort konsekvenserne af deres skilsmisse. I scenen har Leo sit første møde med sin forsvarer (Nicolas Bro), der skal hjælpe ham med at få sin familie tilbage. Her indser han, at en skilsmisse kan have alvorlige konsekvenser for ham som far. Forsvareren forbereder ham på, at han som far ingen rettigheder har, og det tyder på, at hans rettigheder til at se sine børn er ved at forsvinde væk under ham.

Filmens instruktør Mehdi Avaz fortæller:

”Her ses en familiefar, hvis fundament bliver revet væk af dem som han stolede allermest på, og han er magtesløs. Kollision er inspireret af virkelige hændelser og handler om en kernefamilie fyldt med kærlighed, der kolliderer på tragisk vis. I forældreparrets desperate forsøg på at træffe de rigtige beslutninger glemmer de konsekvenserne for børnene. For mig er det vigtigt, at vi voksne begynder at tale om, hvordan vi ødelægger vores børns fremtid, når vi glemmer, hvordan vores handlinger påvirker dem. Det er bl.a. den dialog, jeg håber, Kollision kan være med til at sætte i gang. 

Seneste Nyheder

Mere fra filmens verden