Nyt vanedannende dansk spil til Ipad og Iphone

Array

Enkelt, nyskabende og vanedannende. Blendimals er et sjovt og strategisk platformspil fyldt med fjollede dyr, nostalgi og masser af humor. Spillet er skræddersyet til iPad og iPhone.

Det nye danske spil Blendimals lader dig opfinde dine egne dyrearter ved at blande dyrene sammen i en stor blender og derved kombinere forskellige dyreegenskaber bedst muligt. For at klare de spændende udfordringer, kan man blandt andet skabe en ”næsehorns-høne-ko”, der kan smadre kampesten, lægge æg og sprænge forhindringer i luften med sine eksplosive prutter. Hop, smadr, grav, svæv, læg æg og spræng ting i luften for at nå helskindet frem til banens mål ”Raketstolen” og hjælp dyrene med at nå deres endelige mål… Månen!

Dennis Nielsen der er Game Director og står for spillets design fortæller: “Vi ville lave et spil for spillets skyld”, og fortsætter: “Blendimals startede som et studieprojekt og udviklingen har været drevet af ildsjæle med et ønske om at lave det bedste mobile spil nogensinde. Blendimals er en rendyrket spiloplevelse, inspireret af puzzleklassikere såsom ‘Lemmings’ og ‘Lost Vikings’ og er præget af en kærlighed til ‘det gode spil’ …og fjollede dyr”

Features
– Et hyggeligt spil for hele familien
– Hjernegymnastik frem for hurtige reflekser
– Super simpel styring designet specielt til touch interface
– 6 dyr med hver deres unikke egenskab
– 30+ baner (Med mange flere i vente)
– Timevis af hjernevridende, dyre-blendende underholdning!

Blendimals på iTunes
iPhone 4 og opefter – https://itunes.apple.com/dk/app/blendimals/id738561911?l=da&mt=8
iPad HD til iPad 2 og opefter – https://itunes.apple.com/dk/app/blendimals-hd/id739985059?l=da&mt=8

Seneste Nyheder

Mere fra filmens verden