NYT DANSK STJERNESPÆKKET COMEDY SHOW PÅ C MORE

C More står allerede bag store egenproduktioner som Modus, Savnet, Beck og Gåsmamman, som kan ses på den nordiske streamingtjeneste. Nu tager C More skridtet videre, når der den 15. september blændes op for den første danske egenproduktion af comedy på streamingtjenesten.

The Godfather of Comedy, Brian Mørk, er vært på sit eget ”talkshow” – Brian Mørk Show, hvor han I hvert show vil byde to kendte komikere velkommen som gæster på scenen foran et veloplagt publikum i Comedy Zoo. Gæsterne skal improvisere de roller, som publikum har fundet på, og Brian Mørk fører os igennem ”interviewet”. Man kan godt begynde at glæde sig til at opleve nogle overraskende og meget gakkede optrin, hvor blandt andet Brian Lykke er Paven, som viser sig at bo i Holbæk, Lise Baastrup giver den som amerikansk vejrpige med forkærlighed for stoooore luftballoner og en særdeles veloplagt Andreas Bo, som kan opleves som både lampe-ånd og rum-nudist…

Brian Mørk udtaler: Vi glæder os helt utroligt til at lave det nye Brian Mørk Show på C More. Nu har vi lavet det i 3 år som podcast og på live scenerne rundt om i landet, og at C More har lyst til at dele showet med sine seere er fantastisk. Brian Mørk Show er den hylemorsomste podcast på markedet og er muligvis det sjoveste, jeg nogensinde har lavet. At have det så vanvittigt sjovt med at sidde og improvisere med sine komikere – og skuespillervenner burde næsten ikke engang kaldes et job. Faktisk ville vi gøre det, selvom vi ikke fik penge for det.

Der behøver ikke være nogen mening med galskaben eller noget krav om, at det skal være samfundssatire. Det er enormt befriende at få lov til at lave sjov for sjovs skyld. Det er der ikke rigtig nogen, der tør længere. At både C More og Danmarks sjoveste mennesker gider at lege med er en velsignelse. De siger nej til at deltage i alle mulige andre ting, men Brian Mørk Show siger de ja til, slutter Brian Mørk.

Jens B. Arnesen, Country Manager, C More Danmark siger: Vi er utrolig glade for at vi nu kan invitere danskerne med til et nyt dansk underholdningsformat med nogle af landets bedste komikere. Vi håber rigtig mange vil få ”en på grineren”, og at det samtidig vil løfte kendskabet til C More som nordisk streamingtjeneste. Rigtig mange danskere ved ikke, hvor godt man kan blive underholdt på C More. Så vi håber det nye program både vil give danskerne et godt smil og samtidig få flere til at se med på det store udbud af blockbuster film og prisvindende serier på C More.

Brian Mørk får besøg af følgende komikere:
Andreas Bo
Anders Fjelsted
Ane Høgsberg
Brian Lykke
Jacob Wilson
Lise Baastrup
Nikolaj Stockholm
Thomas Hartman
Thomas Warberg

Der alle viser helt nye sider af sig selv, når deres evne til at improvisere bliver sat på en hård og underholdende prøve.

I hvert program er der to komikere på besøg som bliver interviewet af Brian Mørk. Hvert program varer i ca. 10 minutter. Der kommer i alt 20 programmer på C More, hvoraf de første 4 er klar fra den 15. september. Herefter kommer der 4 nye programmer de efterfølgende 4 fredage. Det korte format kan både streames hjem i stuen, men passer også fint som underholdning, når man er på farten og vil se med på mobilen.

Seneste Nyheder

Mere fra filmens verden