NYMPHOMANIAC premiere ultimo 2013

Efter 268 manuskriptsider, 11 ugers optagelse og en enorm post-produktion med over 100 timers materiale vil Lars von Trier færdiggøre NYMPHOMANIAC ultimo 2013.

For at markere det mangefacetteret univers offentliggøres hermed endnu et billede.

Der har været megen snak og spekulationer omkring NYMPHOMANIAC lige siden projektet blev offentliggjort – og med rette. Filmens tema er et emne, der aldrig går af mode – sex. Det er en bemærkelsesværdig historie om Joe, en 50-årig selv-diagnosticeret nymfoman, der ser tilbage på sit liv. Filmen har den største internationale rollebesætning nogensinde set i en Lars von Trier film, og indeholder nogle visuelt æstetiske valg, som heller ikke før er set i en Trier film.

Triers mangeårige partner og ven Peter Aalbæk Jensen udtaler: ”Denne film bliver med al sandsynlighed Lars von Triers hovedværk. Den rummer så meget potentiale i forhold til humor, storhed og visuel kvalitet, at det er en Lars von Trier i absolut storform. Lars har klippet en fjerdedel af materialet nu, og for en købmand som mig giver det smil på læben at se, at både lyst og latter går hånd i hånd med det store drama. Dette er Lars’ mest ambitiøse film til dato”.

TrustNordisk, der håndterer det internationale salg af NYMPHOMANIAC, sælger filmen ved dette års European Film Market, og i sidste øjeblik er der blevet færdigproduceret en promo til et helt specielt køber-event.

Rikke Ennis fra TrustNordisk udtaler: ”NYMPHOMANIAC er på alle måder kontroversiel og spændende. Jeg er overbevist om, at tiden og det omfattende materiale giver os muligheden for at producere en kampagne, som vil give genlyd i hele biografverdenen”.

NYMPHOMANIAC har en stjernespækket international rolleliste, som inkluderer Charlotte Gainsbourg og Stellan Skarsgård samt Stacy Martin, Shia LaBeouf, Jamie Bell, Christian Slater, Uma Thurman, Willem Dafoe, Connie Nielsen, Mia Goth, Udo Kier, Jean-Marc Barr, Caroline Goodall, Kate Ashfield, Saskia Reeves, Sophie Kennedy Clark, Hugo Speer, Felicity Gilbert, Michaël Pas, Jesper Christensen, Jens Albinus, Nicolas Bro, Cyron Melville, Shanti Roney, Omar Shargawi, Tania Carlin, Severin von Hoensbroech, Peter Gilbert Cotton og mange flere.

NYMPHOMANIAC er en vild og poetisk historie om en kvindes erotiske rejse fra fødslen til 50-års alderen, fortalt af hovedkarakteren Joe, en selv-diagnosticeret nymfoman. En kold vinteraften finder den ældre charmerende ungkarl, Seligman, Joe tævet til ukendelighed i en gyde. Han tager hende med hjem for at pleje hende, mens han spørger ind til hendes liv. Han lytter intenst, imens Joe igennem de næste otte kapitler fortæller sin overdådige og saftige livshistorie med mange facetter og rig på associationer og pludselige indskydelser.

Magnolia Pictures, USA, har erhvervet rettighederne til Lars von Triers NYMPHOMANIAC, efter en særvisning for købere, hvor der blev vist en promo fra første del af filmen.

Der blev forhandlet mellem Magnolia’s SVP of Acquisitions, Dori Begley og Director of Acquisitions, Peter van Steemburg og TrustNordisk’s CEO, Rikke Ennis og salgschef, Susan Wendt.

“Efter den enorme og aldrig forudsigelige oplevelse af at distribuere MELANCHOLIA, kunne vi ikke være mere spændte på at arbejde med Hr. Trier på NYMPHOMANIAC filmene”, udtaler Magnolias direktør Eamonn Bowles. ”Han er en spændende og meget talentfuld instruktør – og det er en ære og en fornøjelse at være en del af hans verden”.

Magnolia Pictures er biograf- og hjemmeunderholdningsdelen af Wagner/Cuban Companies, som er en integreret del af mediemarkedet ejet af Todd Wagner og Mark Cuban, der også omfatter Landmark Theatres-kæden og AXS TV. De seneste film tæller bl.a. Lars von Triers MELANCHOLIA og den Oscar-nominerede EN KONGELIG AFFÆRE. En af Magnolias næste film er Thomas Vinterbergs JAGTEN.

Seneste Nyheder

Mere fra filmens verden