NY KRIMISERIE PÅ C MORE FÅR DIG TIL AT SKRIGE OH MY GOD

Krimifans kan se frem til et plot twist udover det sædvanlige, når BBC-serien Bloodlands får premiere på C More den 15. april. Den nordirske konflikt mellem protestanter og katolikker ulmer under overfladen i miniserien, der har James Nesbitt i hovedrollen, og er skabt af Jed Mercurio, som også står bag de prisbelønnede serier Bodyguard og Line of Duty (Under mistanke).

Da en bil med et muligt selvmordsbrev bliver hevet op af fjorden Strangford Lough, forbinder den erfarne politimand Tom Brannick (James Nesbitt; The Missing) det straks med en skrinlagt sag, og får ham på sporet af en berygtet seriemorder kaldet Goliath, der blandt andet fik hans kone til at forsvinde sporløst for mere end 20 år siden.

Dengang undgik morderen politiets lange arm, men nu genoptages efterforskningen i en neglebidende katten-efter-musen jagt i en sag, der risikerer at rippe op i og antænde den gamle nordirske konflikt mellem protestanter og katolikker og sætte den nuværende fred over styr.

Hermed er scenen sat i BBC-krimiserien Bloodlands, som består af fire afsnit. Præcis halvvejs bliver miniserien vendt på hovedet af et vildt plot twist, som efterlader seeren med en masse spørgsmål. Da Bloodlands havde premiere i Storbritannien gav afslutningen på afsnit 2 da også genlyd på Twitter. ”When a plot twist makes you swear out loud at the tv, you know it’s good,” lød et tweet eksempelvis fra Paul Kirk fra Leicester.

Dermed er det igen lykkedes Bloodlands’ producent Jed Mercurio at sætte sit tydelige aftryk på en serie. Bloodlands er skrevet af Chris Brandon, der er en af Storbritanniens nye og lovende forfattere. Han voksede selv op i nordirske Strangford, som ligger i et område, der kan have fire årstider på en enkelt dag, og dermed danner en fremragende kulisse for Bloodlands.

Foruden James Nesbitt (The Missing (Forsvundet)) tæller rollelisten i Bloodlands også navne som Charlene McKenna (Peaky Blinders), Ian McElhinney (Game of Thrones), Lorcan Cranitch (Rome) og Lisa Dwan (Top Boy).

Bloodlands består af fire afsnit og får premiere på C More den 15. april. Du får to afsnit om ugen.

Seneste Nyheder

Mere fra filmens verden