NEDTÆLLINGEN ER I GANG til TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN DEL 1

DEN 17. NOVEMBER HAR FILMEN BIOGRAFPREMIERE!

Nu kommer første del af det fjerde og sidste kapitel i serien, TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN, DEL 1.

På grund af de meget store forventninger til TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN, DEL 1 kan de mest dedikerede fans allerede fra den 16. november se filmen i forbindelse med de mange Marathon forestillinger og forpremierer i biografer over hele landet.

De seneste år har Stephenie Meyers fire bøger i TWILIGHT SAGAEN solgt langt over 115 millioner eksemplarer, der er oversat til flere end 50 sprog, der findes tusinder af fansites og TWILIGHT universet er blevet et kulturelt fænomen, der har været med til at definere en hel generation; de fire bestsellerromaner om TWILIGHT SAGAEN har simpelthen fået teenagere over hele verden til at læse bøger igen.

De første tre filmatiseringer i TWILIGHT SAGAEN, TWILIGHT, NEW MOON og ECLIPSE, der havde premiere hhv. 2008, 2009 og 2010, har indspillet langt over en milliard dollars på verdensplan og er dermed de mest succesrige romantiske teen-action film nogensinde.

Siden den første film i TWILIGHT serien har de tre hovedroller, engelskfødte Robert Pattinson, Kristen Stewart og Taylor Lautner, været et af de mest søgte navne på nettet overhovedet, ligesom soundtrackene fra de tre første TWILIGHT film solgte millioner af albums over hele verden.

TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN, DEL 1 får USA premiere 18. november 2011 og dermed kulminerer den fortsatte handling til sit absolutte spændingshøjdepunkt… indtil den sidste film i Sagaen …

Til Jacobs store fortvivlelse bliver Edward og Bella endelig gift og rejser på bryllupsrejse til en eksotisk ø uden for Brasiliens kyst. Efter bryllupsnatten bliver Bella gravid, men graviditeten udvikler sig så dramatisk og unaturligt hurtigt, at de tvinges til at rejse hjem. Mens det ufødte barns eksplosive vækst truer med at koste Bella livet, samles varulvene for at dræbe det ufødte monster, inden det bliver født.
Samtidig samles også familien Cullen for at forsvare Bella og hendes ufødte barn, så situationen udvikler sig hurtigt og det endelige, uforsonlige opgør nærmer sig…

Seneste Nyheder

Mere fra filmens verden