Mech-shooter HAWKEN går i åben beta

Array

Meteor Entertainment meddeler, at HAWKEN er tilgængeligt for alle mech-piloter via den åbne betatest, der starter 12.12.12 (12. december 2012). Spillere kan tilmelde sig det gratis mech-shooter på www.playhawken.com og deltage i kampen med det samme. Det er med glæde, at Meteor Entertainment kan meddele, at den åbne beta er tilgængelig worldwide, dog med undtagelse af Kina, hvor HAWKEN snart ligeledes går live.

“Det har været længe undervejs, og jeg får gåsehud i takt med, at vores åbne beta nærmer sig. Alle i teamet gør en ekstra indsats for at gøre HAWKEN så sjov en oplevelse som muligt,” udtaler Khang Le, medstifter og kreativ direktør i Adhesive Games. Le opfordrer spillere til at tilmelde sig HAWKEN, “Du kan testkøre en HAWKEN mech fra 12.12.12! Vi vil gerne vide, hvordan vi kan forbedre jeres oplevelse, så glem ikke at bruge vores forum til at give udtryk for dine tanker!”

Medstifter og chefanimator i Adhesive Games, Chris Lalli, forklarer, “Åben beta er vores chance for at implementere alt godt feedback, vi fik på forummerne i forbindelse med den lukkede beta og skabe de ændringer, som brugerne ønsker. Vi har meget mere vi gerne vil tilføje i HAWKEN – masser af funktioner, balanceændringer og forbedringer.” Chris Lalli tilføjer, “Den åbne betatest giver os fleksibilitet til at rulle opdateringerne ud i bølger og med det samme få feedback fra spillerne, der får indflydelse på den endelige version af spillet. Brugerne får virkelig mulighed for at forme spillet og være en del af udviklingen.”

CEO Mark Long fra Meteor Entertainment tilføjer, “Vi glæder os sindssygt til at starte den åbne beta og vise HAWKEN frem for spillere over hele verden samt forbedre spillet ved hjælp af deres feedback og erfaringer med gameplayet. Det bliver sjovt at se HAWKEN udvikle sig sammen med brugere over hele verden.”

Seneste Nyheder

Mere fra filmens verden