Mads Mikkelsen skal spille hovedrollen i en Western

Rygterne har svirret siden sidste sommer, men nu kan det bekræftes, at Zentropa producerer den stort anlagte western THE SALVATION med Kristian Levring som instruktør og med Mads Mikkelsen i hovedrollen.

THE SALVATION er en hyldest til den klassiske western med inspiration fra de nordiske sagaer. Det er en episk fortælling om knuste drømme, forlist kærlighed og hævn.

1870’erne i hjertet af USA blandt nybyggere og lovløse. Den danske emigrant John (Mads Mikkelsen) har ventet i årevis på at få sin kone og søn til USA. Da det endelig sker, bliver de kort efter deres ankomst udsat for en forfærdelig forbrydelse. I sorg og afmagt slår John gerningsmanden ihjel. En hævn der slipper brutale kræfter løs. Gerningsmandens bror er den nådesløse oberst Delarue, som terroriserer byen Black Creek og ikke skyr nogen midler for at hævne sin bror. Forrådt og udstødt af lokalsamfundet må John forvandle sig fra en fredelig nybygger til en frygtløs kriger for at frelse byen og finde fred.

THE SALVATION er skrevet af Kristian Levring i samarbejde med Anders Thomas Jensen, med hvem Levring også skrev ”The King is Alive” og ”Den du frygter”. Filmen er produceret af Zentropa i co-produktion med Spier Films i Sydafrika og Forward Films i England med støtte fra Det Danske Filminstitut og DR. Filmens producer er Sisse Graum Jørgensen fra Zentropa.

THE SALVATION er en engelsksproget film, men der tales også dansk. På rollelisten vil der både figurere store danske og internationale navne. Der castes i øjeblikket i USA, England og Frankrig. Filmen, som har et budget på ca. 70 mio. kr. og optages on location i Sydafrika fra starten af april og otte uger frem.

Seneste Nyheder

Mere fra filmens verden