Krummerne vender tilbage!

KRUMMERNE – ALT PÅ SPIL vælter biograferne til efterårsferien, MEN HVOR ER GRUNK?
Optagelserne starter den 5. maj i København. Så kender du en skøn dreng på 5 – 6 år, der vild med at spille skuespil, så er det bare om at komme i gang !!! Vi skal have: FOTO-NAVN-KONTAKT. Mail sendes til grunk@casteriet.dk inden den 17. marts kl. 12.00. Vi vælger så ud til casting den 19. og den 20. marts i København.
OBS: Børnene skal ikke til casting, hvis de ikke har hørt fra os senest den 18 marts.

Thøger Birkelands Krummerne er tilbage i biograferne med et helt nyt hold. Efter at have hærget biograferne og TV op igennem 90´erne og igen og igen været vist på TV, så er det tid til, at de kommer igen.
Og det gør de så i KRUMMERNE ALT PÅ SPIL med et stærkt hold: Lisbeth Wulff er Krummemor og Henning Valin er Krummefar. Krumme er Victor Stoltenberg, der også spiller sønnen i Arvingerne. Martine Hjejle er storsøster Stine. Martine havde hovedrollen i DR´s s julekalender Julestjerne fra 2012. Yrsa, Krummes store kærlighed, er Annabella Sørensen og Tom, Krummes kammerat er Rasmus Baldersen. Både Annabella og Rasmus har været med i flere kortfilm og TV serier. Krummerne skrives af Krummeveteranen John Stefan Olsen, der har skrevet alle Krummefilmene og Krummernes Jul, en af TV2´s største julekalender succeser. Instruktionen er lagt i hænderne på en anden Krummeveteran. Det er Barbara Rothenborg, der spillede Yrsa i de to første Krummefilm og var Nana i TV serien af samme navn. Nu er den voksne Barbara blevet filminstruktør og har allerede instrueret den amerikanske udgave af Kærlighed Ved Første Hik, hvor YouTube klippet fra filmen er forbi 8,3 millioner hits. Barbara var også instruktør på ungdoms TV- serien Sjit Happens. Det er Regner Grasten Film, der producerer med støtte fra Det Danske Filminstitut og TV2.
Hvad sker der så i KRUMMERNE – ALT PÅ SPIL? Ja ..der er som altid velordnet kaos i Krummefamilien. Krumme er ked af, at han ikke har nogen cykel, da skolen skal køre løb mod naboskolen i en konkurrence på mountainbike. Mor er pædagog og blive fyret, hvis hun ikke uddanner sig til leder. Der kræves flere dygtige ledere til at drive en børnehave, når der ikke er så mange pædagoger tilbage. Far er lærer på Krummes skole og har problemer med alle de nye regler. Far vil helst bare undervise i sløjd, hvor han eksperimenterer med sine opfindelser, der tit forvolder en del skade. Fars drøm er at opfinde en transformator, der kan spare strøm. Indtil videre har alle forsøg vist det modsatte. Stine skal på ekskursion til Paris, men har ikke penge til turen. Og hun mangler tøj. Far og mor lover at betale, når de har vundet i lotto. Grunk er sur over de mange temaer, der er i hans børnehave. Snart er det grankogler og dernæst muldvarper. Når samtidig Far siger op for at blive selvstændig, at et par svindlere er ved at få alle smidt ud af ejendommen, at Grunk hjælper Far med at opfinde, og kineserne vil stjæle det hele, så er det ikke så mærkeligt, at Krumme synes det er svært at være 11 år.

Seneste Nyheder

Mere fra filmens verden