Kill the Messenger Blu-Ray

Kill The Messenger er baseret på den virkelige historie om journalisten Gary Webb (Jeremy Renner) der arbejder for den lille avis San Jose-Mercury News og som graver i sagen om at CIA har brugt narkopenge – crack der er solgt i ghettoområderne i USA – til at støtte kontrarevolutionærerne i Nicaragua. Gary undersøger tingene til bunds for at bevise dette og det er ikke en sag der er helt uden risiko. CIA er ikke interesseret i at sandheden kommer frem så Gary sætter ikke kun sig selv, men også sin families liv på spil. Da Gary overtaler sin redaktør til at køre artiklen og nærmest får heltestatus samt vinder Pulitzer prisen som årets journalist for denne artikel, vil CIA gøre alt for at ødelægge Garys gode renomé. Dette gøres ved brug af de store aviser som The New York Times og The Washington Post som starter en smædekampagne der skal gøre alt for at ødelægge Gary. Der bliver rodet i hans fortid for at finde noget skidt på ham så historien kan blive vendt til at handle om manden der har skrevet artiklen og ikke det yderst interessante emne han har skrevet om.

kill the messenger 1

Kill The Messenger er en af de bedste film jeg har set i år der omhandler et ganske interessant emne der bestemt er værd at tage op. Jeremy Renner gør det suverænt som Gary Webb og jeg vil nok sige at det er hans bedste præstation til dags dato.
Filmen viser virkelig USA fra deres værste side, dette gælder både CIA som jo ellers skal være ”de gode”, regeringen – her henviser jeg til efterskriften om Bill Clinton – mere kan der ikke nævnes for ikke at afsløre for meget, og til sidst de store aviser som i dette tilfælde tramper på denne lille mand uden overhovedet at undersøge om han har ret i sine påstande. De store aviser sidder jo nærmest i lommen på CIA og udfører deres beskidte arbejde.
Jeg kan kun opfordre til at se denne film da den har et yderst vigtigt budskab, men der skal følges med i den for det går hurtigt, så det er ikke lige til tømmermænds søndagshyggen at den skal tages frem.

kill the messenger 2

Billede & Lyd:
Format: 1080p High-Definition Letterbox 2.40:1
Lyd: Engelsk DTS-HD master audio 5.1 og tysk DTS Digital Surround 5.1.
Undertekster: Svensk, norsk, dansk, finsk, engelsk SDH og tysk.

Bonus Features (Ekstramateriale):
Deleted Scenes.
Kill The Messenger: The All-Star Cast (Instruktøren taler om skuespillerne, skuespillerne taler om den rigtige Gary Webb og hans historie).
Crack in America (Michael Kenneth Williams som spiller Ricky Ross fortæller om forberedelsen til sin rolle og den rigtige Ricky Ross fortæller om Gary Webb, instruktøren fortæller om filmens slutning).
Filming in Georgia (filmholdet fortæller om hvorfor de valgte at lave filmen i Georgia)
Feature Commentary with Director Michael Cuesta (kommentarspor med instruktøren).

Seneste Nyheder

Mere fra filmens verden