Keld og Hilda Heick – ”Dengang og Nu”

Array

Et af de populæreste par på den danske musikscene er nu klar med en ny og sidste cd.

Sammen har Keld & Hilda kørt de danske landeveje tynde i mere end 30 år, og i den senere tid har publikum spurgt efter en lang række sange, som ikke længere var til at opdrive.
Derfor besluttede parret at samle nogle af de allermest efterspurgte numre fra hele perioden og sætte dem sammen med indspilninger, som har betydet rigtig meget for dem selv. En del af disse har aldrig tidligere været udsendt på cd, og andre – helt nye – er indspillet specielt til dette album.
”Det har været en stor fornøjelse at sammensætte dette album, som for os er blevet en slags monument over 30 års turné-liv i Danmark”, siger Keld Heick.
Flere af de aktuelle sange kan i øvrigt opleves på tv i den nye sæson af TV2 Charlie’s populære underholdningsprogram, Top Charlie, der sendes hver lørdag her i foråret. Et musikprogram, som Keld & Hilda har sat deres store præg på igennem de seneste 6 år.
Hele 22 sange fra perioden 1981-2011 har fundet plads på dette nye album, som har fået titlen ”Dengang & Nu”.

Trackliste:

Så Ka’ De Lære Det – Kys Mig Nu – Et Lille Bitte Smil – La’ Vær’ – Det Er Aldrig Mig – Duft Af Sommer – Livet – Fuld Et Par Gange Om Ugen – Ganløse, Vanløse – Ringe I Vandet – Dig Og Mig Og Buller – Når Natten Bli’r Dag – En Dejlig Morgen – Læg din Hånd I Min – Har Du Noget, Du Mangler – Mens Legen Er Go’ – Nej, Nej, Nej – Det, Vi Aldrig Sagde – Du’ Vild Med Dans – Kun Med Dig (vinder af Dansk Melodi Grand Prix 1996) – Venter På En Banegård – Kun Et Øjeblik

Release: Mandag d. 20. februar 2012

SANGE FRA 30 ÅRS TURNÉ-LIV VALGT AF PUBLIKUM OG HILDA & KELD HEICK

Seneste Nyheder

Mere fra filmens verden