John Cleese til Danmark

Den skøreste af alle skøre riddere. De gakkede gangarters Godfather. Legenden. The one and only. Kort sagt, oplev John Cleese live på scenen i Århus og København til april på CPH PIX – i hans allersidste show, siger han.

I kølvandet på Monty Python-klikens kortvarige genoplivning i fjor, vender John Cleese nu tilbage til Danmark på egen hånd – for sidste gang, siger han.

Da John Cleese i 2010 gæstede Danmark, skete det som en del af hans galgenhumoristisk betitlede ”Skilsmisse”-turné. Året forinden var den britiske legende blevet skilt fra sin kone gennem 16 år, Alyce, som i den forbindelse modtog cirka 120 millioner af Cleeses formue samt mere end en halv million årligt – i syv år.
Selvom han er færdig med afbetalingen, når han til april vender tilbage til København og Aarhus, er humoren stadig spiddende. Det bliver nemlig under overskriften, ‘Last Time to See Me Before I Die’, hvor det 76-årige multitalent kan se tilbage på en imponerende karriere som komiker, skuespiller og forfatter.
Monty Python
Cleese er det mest kendte af de fem overlevende Monty Python-ansigter. Han var medforfatter til – og havde hovedrollen i udødelige film som ‘Monty Python og de skøre riddere’ (1975), ‘Life of Brian’ (1979) og ‘The Meaning of Life’ (1983), ligesom han sideløbende skabte sin egen serie, ‘Halløj på badehotellet’ (Fawlty Towers).

Siden har Cleese i sin karriere også medvirket i en række spillefilm, blandt andre ‘Fisken de kaldte Wanda’ samt flere af Harry Potter-filmene, og sidste år udgav han sin autobiografi, der bærer titlen ‘So, Anyway…’.
Der er kort sagt stadig godt gang i Cleese, og til april skal han – for sidste gang – underholde sine aarhusianske og københavnske fans, i henholdsvis Musikhuset i Smilets By og Falconer Salen i hovedstaden.

Modtagere af CPH PIX og ICO’s nyhedsbreve har eksklusiv adgang til billetsalget fra i morgen tirsdag 20. oktober kl. 10.00. Skriv dig op til PIX’s nyhedsbrev her http://cphpix.dk/newslist – inden midnat!
NB. Nyhedsbrevsmodtagere tilsendes et nyhedsbrev i morgen tirsdag kl. 10.00 med det eksklusive billetlink.

JOHN CLEESE
Musikhuset, Aarhus – 11. april
Falconer Salen, København – 12. april

Billetpriser fra: 365,- + gebyr

Det regulære billetsalg starter onsdag d. 21. oktober kl. 10.00 via Billetlugen.dk

Seneste Nyheder

Mere fra filmens verden