JENNIFER LAWRENCE OG CATCHING FIRE PÅ FØRSTEPLADSEN

The Hunger Games: Catching Fire er gået direkte ind på biografitlistens førsteplads og har samtidig opnået den næststørste åbnings weekend i 2013, kun overgået af Kvinden i buret.
Filmen solgte i onsdag – søndag 134.832 billetter, hvilket er langt over dobbelt så mange premierebilletter, som den første Hunger Games film i marts 2012.
”Hunger Games universets store fanskare er eksploderet siden premieren på den første film i serien, og de tre bøger i Suzanne Collins’ bestsellerserie om The Hunger Games er nu globalt blandt de mest læste ungdomsbøger overhovedet. På samme måde er Oscar®vinderen, Jennifer Lawrence (Silver Linings Playbook, 2012), i rollen som den ressourcestærke unge gladiator, Katniss Everdeen, blevet en af sin generations mest markante idoler, så meget tyder på, at et meget stort antal biografgængere nu har fundet deres nye favorit serie,” siger Jan Lehmann, direktør i Nordisk Film Distribution.

KATNISS EVERDEEN ER DEN NYE DRONNING AF TEENAGER UNIVERSET:
The Hunger Games: Catching Fire begynder, da Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) og hendes medkombattant, Peeta Mellark (Josh Hutcherson), vender hjem i live efter de sammen har vundet de 74. årlige Hunger Games. Som del af sejren skal de på en omfattende ‘Sejrstur’ til de øvrige 11 overlevende distrikter i det vidtstrakte Panem. Efterhånden som rejsen skrider frem, fornemmer Katniss den ulmende modstand mod Panems totalitære styre, men den iskoldt manipulerende Præsident Snow er allerede i gang med at forberede de 75. Hunger Games i en helt ny og twistet version af konkurrencen, hvis ultimative resultat meget vel kan ændre Panems fremtid for altid…
– og koste Katniss livet!

The Hunger Games: Catching Fire er instrueret af Francis Lawrence efter manuskript af Simon Beaufoy og Michael deBruyn og baseret på Suzanne Collins’ bestseller ’Catching Fire’ og er produceret af Nina Jacobsons Color Force i samarbejde med producer Jon Kilik.

Tredje og fjerde film i serien, The Hunger Games: Mockingjay, part 1 og 2 får dansk biografpremiere i henholdsvis efteråret 2014 og 2015.

Seneste Nyheder

Mere fra filmens verden