JAKOB OFTEBRO SPILLER EN UNG AGENT HAMILTON I NY STOR THRILLERSERIE

I thrillerserien om den unge Hamilton er det Jakob Oftebro som portrætterer en sej, karismatisk og mystisk agent. Sammen med nogle af de bedste skuespillere puster han liv i en højaktuel og actionfyldt historie, som tager sit udspring i nutiden og som sætter spørgsmålstegn ved, hvem man egentlig kan stole på? – og værdien af loyalitet når opgaven er så dyster.

– Det var vildt interessant at få lov til at gå ind i rollen som Hamilton, der vender tilbage til Sverige efter at have været i USA i lang tid. At være med fra starten af hans karriere og forstå og forklare det, som gør ham til den, han er i filmene, siger Jakob Oftebro.

I kølvandet på en række bombesprængninger og cyberangreb i Stockholm kæmper SÄPO for at finde ud af, hvem som står bag. Carl Hamilton, som netop er vendt hjem til Sverige efter mange års hemmelig uddannelse i USA, indgår nu i den hemmelige specialenhed OP5. Samtidig kommer han under mistanke af SÄPO-agenten Kristin Ek (Nina Zanjani), som beslutter sig for ikke at slippe ham af syne. Plaget af sin fortid kommer Hamilton snart under mistanke, ikke bare for at stå bag terrorhandlingerne men også for at være dobbeltagent for CIA.

I Hamilton og Eks jagt på forbryderne opdager de snart en uventet interesse for angrebene – en organisation som udnytter falske nyheder, fremmedfjendtlighed og terrorisme til helt andre formål, end man tidligere har troet. Det er den nye kolde krig: Når loyalitet sættes på en prøve, tvinges Hamilton til at vælge, hvilken fremtid som er bedst for ham i en tid, hvor multinationale forretningsinteresser er de nye ideologier.

Udover Jakob Oftebro og Nina Zanjani så medvirker også Katia Winter, Krister Henriksson, Thomas Hanzon, Jörgen Thorsson, Suzanne Reuter, Peter Andersson og Annika Hallin i serien.

Jan Guillous succesromaner om den svenske agent er blandt de mest succesfulde bogserier nogensinde i Sverige og er tidligere blevet filmatiseret med blandt andre Stellan Skarsgård, Peter Stormare og Mikael Persbrandt i hovedrollen som Carl Hamilton. Seriens handling er derimod en helt ny historie skrevet af Petter S Rosenlund.

I Danmark får ‘Hamilton’ premiere på C More nytårsdag 2020.

Seneste Nyheder

Mere fra filmens verden