JAGTSÆSON skudt i gang med et brag!

JAGTSÆSON er et pletskud hos det danske biografpublikum. Det er den klare konklusion efter filmens premiereweekend, hvor danskere i titusindvis har valfartet til biografer over hele landet for at se filmen. Til og med i går har filmen solgt i alt 106.950 biografbilletter inkl. snigpremierer. I selve premiereweekenden blev der solgt 80.934 billetter, og resten er snigpremierebilletter. Med 80.934 solgte billetter i premiereweekenden tegner JAGTSÆSON sig samtidig for den største premiereweekend for en dansk film i 2019.

Hos Nordisk Film er der stor glæde over resultat. Direktør i Nordisk Film Distribution, Frederik Honore, udtaler:

– Det er et kolossalt flot åbningstal for en ny dansk komedie. De visninger hvor vi personligt har været til stede har vi iagttaget, at publikum har haft en sand fest og virkelig grinet. Det er dejligt at vores manuskriptforfattere Claudia Boderke og Lars Mering igen har ramt plet med en ”film til tiden”. Ikke alle danske komedier klarer sig lige godt, men alt tyder på, at JAGTSÆSON er lige præcis den type film et stort dansk biografpublikum har gået og savnet  – og personligt er jeg stolt over, at filmen er produceret i vores egen baghave her på Nordisk Film i Valby.  Det bliver spændende at følge udviklingen henover efterårsferien.

Om JAGTSÆSON

I JAGTSÆSON tager den nyligt fraskilte singlemor Eva (Mille Dinesen) på wellness-weekend med barndomsveninden Marlene (Lærke Winther) for at hjælpe hende gennem sin midtvejskrise. Med på turen er også Isabella (Stephania Potalivo), den nye unge kæreste til Evas eksmand, som maser sig på for at overtage rollen som bedsteveninde for Marlene. Det bliver en tur, der får det absolut værste frem i pigerne, og venskabet bliver sat på en voldsom prøve gennem bl.a. en uheldig omgang Brazilian waxing og en mislykket fasanjagt. Spørgsmålet er, om Eva kan klinke skårene med Marlene, sikre et anstændigt forhold til Isabella og redde sin søns fødselsdag. 

Seneste Nyheder

Mere fra filmens verden