Husk at FIFA 14 er på hylderne

Array

Oplev følelsen af at score de vildeste mål i FIFA 14. Spillet genskaber oplevelserne fra virkelighedens største kampe tilsat en lang række nyskabelser af den prisvindende spilopbygning, som vil motivere brugerne til at bruge midtbanen til at diktere tempoet under kampene. Mærk intensiteten, når chancerne opstår, og glæden over at se læderkuglen banke ind i netmaskerne. Den helt nye ”Pure Shot”-funktion og et nyt boldfysiksystem betyder, at hver eneste afslutning kommer til at føles ekstremt realistisk og ekstra tilfredsstillende, når man rammer bolden helt perfekt.

FIFA 14 byder også på en række spændende onlinefunktioner og live-tjenester, der forbinder brugerne med selve sportens puls – og med hinanden – via EA SPORTS Football Club. FIFA 14er fodboldverdenens sociale netværk, hvor fans kommer i kontakt, konkurrerer og deler deres oplevelser med millioner af ligesindede fra hele kloden.

En af de sejeste er den nye talent scout del, hvor man kan søge efter nye talenter hele året rundt ved hjælp af det nye, globale talentspejdernetværk, der overfører virkelighedens professionelle talentspejdere til spilverdenen. Vær med til at udvikle og forbedre dit eget talentspejdernetværk. Vurdér nye spillere for at finde deres skjulte potentiale og deres muligheder for at styrke dit mandskab under det næste tranfervindue. En helt ny menustruktur sikrer lettere navigation, færre afbrydelser og live-rapportering fra talentspejderne.

Seneste Nyheder

Mere fra filmens verden