HP viser fremtidens computere på CES 2018

Array

HP løfter i dag sløret for en række nye produkter ved verdens største tech-begivenhed, CES 2018. De viser vejen for den næste bølge inden for computere og åbner dørene for et stort udvalg af spændende PC-oplevelser.
De nyeste HP-produkter tager ydelse, design og funktioner til nye steder bl.a. verdens kraftigste convertible1 til deres nyeste Always-Connected 2-in-1 PC og banebrydende gaming-teknologi.

”Ethvert aspekt af PC-oplevelsen gentænkes, og HP er på forkant,” siger Anne-Sophie Hadberg, head of Consumer Personal Systems EMEA, HP Inc. ”Vi er fundamentalt i gang med at ændre måden mennesker og computere arbejder sammen på. Vores CES 2018 lineup viser, hvad der er muligt, når man kombinerer kundernes feedback med verdensklasse design og dygtige ingeniører. Uanset om det er verdens mest kraftfulde 2-i-1, alsidigheden i vores nye ENVY x2 Always-Connected PC eller vores spændende OMEN gaming hardware og software. HP teknologi er en game changer.”

HP Spectre x360 15 er en ny premium bærbar og verdens kraftigste 2-i-1 PC1 med stærk ydeevne og kraftig grafik, så du nemt kan producere, redigere og streame 4K- og 3D-indhold.

Udvalg af funktioner:
• Kraft og ydeevne til de kreative professionelle, som skal arbejde med store opgaver (Der kan vælges mellem to varianter):
o 8. generation Intel® Core™ i7 8705G processor5, Radeon™ RX Vega M grafikkort og op til 12 timers batteritid6.
o 8. generation Intel® Core™ quad core processor5 med NVIDIA® GeForce® MX 150 grafik og op til 13,5 timers batteritid6.
• Et premium-design der tillader op til 2,5 gange bedre ydeevne. Den er produceret i CNC-aluminium med en vægt på 2,14 kg. Den er tilgængelig i farverne Dark Ash Silver med kobbernuancer og har elegante hængsler, der let lader dig skifte mellem bærbar-, tablet- og underholdningsindstillinger. Højtalerne sidder nu over keyboardet for at give en bedre lydoplevelse uanset tilstand og kommer med et tastatur ideelt til Adobe-genvejstaster.
• Kun fantasien sætter grænser: 4K UHD10 15,6” touch-skærm og valgfri HP Tilt Pen giver dig et digitalt lærred i høj kvalitet. Den har en slidstærk og tydelig Corning® Gorilla® Glas NBT-skærm, som er stærk og holdbar til, når du arbejder på farten og benytter touch-skærmen.
• Beskyttet og smart: Computeren har også et IR-kamera, som understøtter Windows Hello2 og en fingeraftrykslæser, så du sikkert og let kan logge på din computer.

Den nye HP ENVY x2 er en Always-Connected PC, så du altid er klar til at arbejde. Den har desuden ny Intel® processorer.

Udvalgte funktioner:
• Tynd, let og holdbar: tablet i CNC maskinbehandlet aluminium, som er 7,9 mm tynd11, vejer 0,76kg12 og har en 12,3” touch WUXGA+ skærm13 med Corning® Gorilla® Glas der giver øget holdbarhed og modstandsdygtighed over for ridser, når man arbejder på farten.
• Optimal til redigering og multitasking: Det læderlignende omslag i farven Oxford Blue har integreret et justerbart stativ, der kan bruges til bærbar, læsning eller tablet. Tasterne på det baggrundsbelyste tastatur skal trykkes 1,3 mm ned, hvilket giver en fin tastning i alt slags lys. Windows Ink pen giver en virkelighedstro tegne- og skriveoplevelse, hvor pen og tryk følges ad.
• Frihed til at være produktiv og opkoblet flere steder: Op til 17 timers batteritid6 og Windows 10 Home2 gør det produktivt at være på Wi-Fi, i sync med Connected Modern Standby14 og forbundet med en LTE-Advanced support15 mulighed.
• Bygget til produktivitet: 7. generation Intel® CoreTM Y-Series processorer5 og optimeret design i forhold til varme og er udstyret med op til 256 GB PCIe SSD Storage16 til lagring af præsentationer og gode muligheder for multitasking med op til 8GB LPDDR3 hukommelse.

OMEN Game Stream18 giver gamere mulighed for at spille AAA-spil uanset hvor og hvornår. Den overfører kraft og ydeevne fra OMEN PC på enhver mobil Windows 10 enhed2 med en kraftfuld internetforbindelse.

Udvalgte funktioner:
• Gamingoplevelse forbundet via cloud: Spillere kan nu tage deres OMEN gamingoplevelse med på farten, hvor OMEN gaming PC fungerer som en cloud gaming server.
• Gennembryd spillets begrænsninger: Med hvilken som helst Windows 10 enhed2 kan spillere oprette forbindelse til deres OMEN PC og spille spil, der ligger langt ud over hardwarespecifikationerne for den tilsluttede enhed for at give en fantastisk gamingoplevelse via cloud.

OMEN X 65 Gaming skærm i stort format med NVIDIA G-SYNC™ er den nyeste generation af store gaming skærme hjemmet med knivskarp 4K UHD10 65” skærm.

Udvalgte funktioner:
• Flot grafik og ydeevne: Skærmen har en opdateringshastighed på 120Hz med 10 ms responstid19, så gamere kan nyde fantastiske billeder og har den nødvendige ydeevne for at slå konkurrenterne.
• Gode billeder: Ultralav sub 10 ms forsinkelse og HDR-10 giver flotte farver, lys og kontrast i de mest populære spil på markedet.
• Designet til spil og mere end det: NVIDIAG-Sync™ og NVIDIA® SHIELD™ TV integration giver en særlig flydende effekt på skærmen ved gaming og streaming af film, TV og musik17.

For mere information om det nye OMEN hardware og software, kan man læse OMEN Game Stream the blog post og OMEN X 65 Big Format Gaming Display with NVIDIA G-SYNC™ blog post.

Pris og tilgængelighed20
• HP Spectre x360 15” forventes at kunne købes i Europa fra februar til priser fra €1,799.
• HP ENVY x2 forventes at kunne købes i Europa fra april til priser fra €999.
• OMEN Game Stream er planlagt til at blive tilgængelig på OMEN-systemer i foråret 2018.
• OMEN X 65 Big Format Gaming Display med NVIDIA G-SYNC™ forventes at kunne købes i foråret 2018. Priser bliver offentliggjort senere på foråret.

Seneste Nyheder

Mere fra filmens verden