Første billede fra Fasandræberne

Array

Mens Kvinden i buret nu har rundet 724.000 solgte biografbilletter herhjemme, kan publikum godt begynde at glæde sig til film nr. 2 i Jussi Adler-Olsens bestseller-serie om Afdeling Q. FASANDRÆBERNE, der netop har afsluttet optagelser, får dansk biografpremiere torsdag d. 2. oktober. I dag har Zentropa og Nordisk Film Biografdistribution valgt at frigive det første stillfoto fra filmen: En afgørende og dramatisk situation i filmen, hvor en hårdt såret Carl Mørck ligger i armene på en magtesløs Asad (Fares Fares).
I FASANDRÆBERNE starter vi i 1994, hvor et tvillingepar findes brutalt myrdet i et sommerhus. Politiets efterforskning peger i retning af en gruppe rigmandsbørn fra en nærliggende kostskole, men sagen lukkes, da en lokal outsider erklærer sig skyldig og dømmes for mordene. 20 år senere ender sagen på vicekriminalkommissær Carl Mørcks skrivebord, og han indser hurtigt, at noget er galt. Carl, hans assistent Assad og deres nye sekretær Rose genoptager sagen og finder frem til et gammelt nødopkald fra en desperat pige, der tilsyneladende kender til mordene. Snart bliver de kastet ud i en intens søgen efter pigen, Kimmie, der har været forsvundet siden mordene fandt sted. Men Carl og Assad er ikke de eneste, der jagter Kimmie. Hendes viden er til stor fare for en gruppe indflydelsesrige mænd i toppen af ??samfundet, og de vil gøre alt hvad de kan for at forhindre fortiden i at indhente dem.
Foruden Nikolaj Lie Kaas og Fares bliver de vigtigste roller i FASANDRÆBERNE spillet af Pilou Asbæk og David Dencik som de to magtfulde finansmænd Ditlev Pram og Ulrik Dybbøl Jensen, Danica Curcic som den hjemløse Kimmie, Johanne Louise Schmidt som Afdeling Qs nye excentriske sekretær Rose og Søren Pilmark som drabschef Marcus Jacobsen.
FASANDRÆBERNE skabes af holdet bag Kvinden i buret.

Still_Christian Geisnæs

Seneste Nyheder

Mere fra filmens verden