FILMKLASSIKER BLIVER TIL NY SPÆNDINGSSERIE PÅ C MORE

Når den nye tv-serie Jægerne har premiere den 14. november på C More, bliver det et kærkomment gensyn med Erik Bäckström (Rolf Lassgård), som efter interne stridigheder indenfor korpset stopper som politibetjent og vender tilbage til Norrbotten. Men dystre hemmeligheder bobler under overfladen i den øjensynligt stille og rolige landsby, og inden længe kastes Erik ind i et dilemma, som kan koste ham alt, hvad han har kært.

Den mange gange Guldbagge-belønnede filmserie handler om politimanden Erik Bäckström, som bliver spillet af Rolf Lassgård i filmene fra 1996 og 2011. I tv-serien på C More, har Erik endnu en gang forladt Stockholm for at vende tilbage til sin hjemstavn. Efter at han er blevet tvunget til at forlade sit arbejde inden for politiet, har han isoleret sig i den nordlandske landsby, men bliver hurtigt inddraget i politiets arbejde, da han hjælper den lokale mineentreprenør Markus (Pelle Heikkilä) med at beskytte ham fra, hvad de tror, er aggressive miljøaktivister. Det som fra starten virker som en rutineopgave, tager snart en uhyggelig drejning, da Erik finder ud af, at Markus gemmer på en dyster hemmelighed.

Samtidig genoptager Erik kontakten til sin resterende familie, nevøen Peter (Johan Marenius Nordahl), som er gået i onklens fodspor, og som er ved at uddanne sig til politimand.

Eriks retskaffenhed har tidligere kostet ham sin brors liv og næsten også nevøens, og da han finder ud af, hvad Markus har gjort, spidser det hele til! Skal han følge loven og endnu en gang risikere at miste alt og alle som står ham nær?

Følgende medvirker i Jægerne: Rolf Lassgård (Erik Bäckström), Pelle Heikkilä (Markus), Johan Marenius Nordahl (Peter), Johannes Kuhnke (Richardsson), Pasi Haapala (Tord), Sampo Sarkola (Karl), Ia Langhammer (Sanna), Annika Nordin (Karin), Anna Azcarate (Ragnhild) og Caroline Johansson Kuhmunen (Liza).

Jægerne får premiere på C More den 14. november, hvor de første to episoder vises. De efterfølgende fire onsdage vises en episode.

Seneste Nyheder

Mere fra filmens verden