FIFA 18 Turnering i din lokale HiFi Klub

Array

Du behøver ikke at spille på landsholdsniveau for at kunne skimte en finale i det fjerne. Hvis dine evner skulle sikre dig en førsteplads i en af de lokale turneringer, får du chancen for at tage finalen i København. Der vil blive afholdt slutspil hvor deltagerne bliver sat i grupper og derved spille sig frem til finalekampene.

Den lokale indledende turnering bliver afholdt i alle HiFi Klubbens 30 butikker landet over, fra mandag den 11. juni og fortsætter til og med lørdag den 16. juni, med den landsdækkende finale, som finder sted søndag den 24. juni i København.

“Vi vil gerne invitere til en lydoplevelse, som om du sad på et fyldt stadion i Rusland. Alle er velkomne til at kigge ind i en af vores butikker og mærke gåsehuden, når brølet rejser sig fra titusindvis af mennesker. Det er nemlig dét, som er forskellen mellem at se det på TV og at få den realistiske oplevelse i en hjemmebiograf. ” – Udtaler Thomas Nielsen, Content Manager i HiFi Klubben.

Turneringsreglerne er som følgende:
• Danmark vs. Frankrig (deltagere spiller som Danmark)
• Kamplængde sat til 2×4 minutter. Men der spilles kun én halvleg.
• Niveau: Amatør
• Andre indstillinger: Standard
Der skal kæmpes for at få den højeste score i løbet af første halvleg. Tidspunktet for de første mål vil blive noteret, sådan at der kan findes en vinder, hvis der er to eller flere, som har lige høj score.

Mere info om regler og præmier kan findes på HiFi Klubbens hjemmeside
https://www.hifiklubben.dk/fifa18

Seneste Nyheder

Mere fra filmens verden