Durango: Wild Lands Lukket beta er nu tilgængelig i Norden

Array

Nexon og udvikleren What! Studio har lanceret den tekniske lukkede beta af Durango: Wild Lands, et enormt onlinerollespil for flere spillere (MMORPG) med en åben verden. Fra og med dags dato og i en begrænset periode fremover kan spillere fra Danmark, Norge, Finland og Sverige downloade Durango: Wild Lands gratis og eksklusivt på Google Play til Android-enheder, og slutte sig til de pionerer, der allerede er begyndt deres eventyr.

Spillere, der deltager i den Durango: Wild Lands, hvor dinosaurer og moderne mennesker lever side om side i et enormt og endeløst vildnis. Overlev, udforsk, opbyg, spil sammen, og dyst mod hinanden om værdifulde opdagelser og kontrollen over den enorme verden i Durango: Wild Lands. I disse uudforskede lande kan spillerne slutte sig sammen for at overleve mod kødædende dinosaurer eller tæmme dinosaurerne og få dem som ledsagere.

Den lukkede beta giver spillerne et første blik ind i den vedvarende og foranderlige verden i Durango: Wild Lands, der synkroniseres i realtid og genereres processuelt. Pionererne vil drage af sted på en rejse, der vil forandre verden. Opdag nye øer og fjerne lande med venner og andre spillere.

Durango: Wild Lands’ lukkede beta vil kun være tilgængelig i en begrænset periode. Du kan se den seneste tidsplan for betaen, nyheder, opdateringer og relaterede emner på vores Facebook-side på https://www.facebook.com/playdurango/

Seneste Nyheder

Mere fra filmens verden