Druk slår alle rekorder!

I dagene op til jul, blev biografsuccesen DRUK frigivet til salg, på digitale filmtjenester som Blockbuster, Viaplay og iTunes, og danskerne har i den grad været klar til, at blive underholdt af Mads Mikkelsen, Thomas Bo Larsen, Magnus Millang og Lars Ranthe. 

Efter nedlukningen af de danske biografer, er DRUK blevet ’revet’ ned af de digitale hylder, hos filmtjenesterne. Foruden en Oscar indstilling og statuetter ved året European Film Awards, har DRUK solgt mere end 60.000 eksemplarer digitalt, i Danmark. Salgstal på det niveau er hidtil uset i Danmark.

”Det er meget positivt at opleve, hvordan danskerne har taget de digitale filmtjenester til sig, og er begyndt at købe og leje de nyeste film i det omfang vi ser nu. Det er klart at nedlukningen af stort set alle kulturelle institutioner, seværdigheder og oplevelses-økonomien som helhed, har skubbet til udviklingen. Så vi er glade for, at vi med DRUK har haft mulighed for at underholde hjemme i stuerne med en stor danske film”, udtaler Jesper Dahlgaard, Nordic Head of Digital Sales i Nordisk Film.

Frem til nedlukningen af de danske biografer, nåede DRUK at blive set af mere end 800.000 danskere. Fra mandag den 25. januar kan DRUK lejes digitalt hos alle digitale filmtjenester som Blockbuster, iTunes, Viaplay, Google Play, Stofa, Waoo, Rakuten mv.

Handling

Fire gymnasielærere og venner beslutter sig for at teste en teori om, at mennesket er født med en halv promille for lidt. Teorien lyder, at alkohol i blodet åbner sindet for omverdenen og får kreativiteten til at stige. Resultatet er opsigtsvækkende. Både undervisningen og resultaterne løfter sig, og vennerne begynder for alvor at mærke livet igen. I takt med, at genstandene ryger indenbords, skrider eksperimentet fremad for nogen, og af sporet for andre. Det bliver tydeligt, at alkohol kan skabe store resultater, men også at den slags vovemod kan have konsekvenser. DRUK er et morsomt, rørende, livsbekræftende og tankevækkende drama om venskab, frihed, kærlighed – og alkohol.

Seneste Nyheder

Mere fra filmens verden