DEN RØDE ENKE GENOPSTÅR FRA DE DØDE I TO NYE SÆSONER

– Nu begynder den sidste rejse med familien Ek. Denne sæson kommer til at stikke lidt ud. Følelsen og energien er den samme, men fortællingen har en lidt anden nerve. Jeg er meget stolt over, hvordan vi har videreudviklet universet, siger Alexandra Rapaport, som har spillet hovedrollen som Sonja Ek fra begyndelsen og modtog Kristallen-prisen i 2017 for sin præstation.

Den røde enke 4 trak rekordmange seere til C More i forbindelse med premieren i november 2019. I 5. sæson af serien er der gået tre år, siden Sonja Ek iscenesatte sin egen død for at kunne overtage rollen som ”Majoren”, der er lederen af det kriminelle netværk, som hun længe har haft forbindelser til.

I håbet om at kunne købe sig fri af sit kriminelle liv vender Sonja tilbage til Stockholm og familien med børnene Gustav (Joel Lützow), Linus (Edvin Ryding) og Nina (Clara Christiansson Drake) og moderen Klara (Grynet Molvig), der alle er kommet videre med deres liv. Men Sonjas tilbagekomst påvirker dem alle.

– Sonja og familiens sidste rejse bliver smuk og brutal, siger Joakim Eliasson, som er blevet konceptuerende instruktør for de to sidste sæsoner af Den røde enke. Det har tilført serien et højere tempo og et mere visuelt udtryk.

5. sæson af Den røde enke byder desuden på to nye ansigter i skikkelse af Magnus Samuelsson, der blev kåret til verdens stærkeste mand i 1998, og Sofia Ledarp (Millennium-trilogien). Førstnævnte spiller rollen som Tony, mens Sofia Ledarp gør sin entre i rollen som Vera Kronstedt, som er en udfordrer til Sonja.

Den røde enke 5 er produceret af Bigster, som en originalserie for C More og TV4. Joakim Eliasson er, som nævnt, konceptuerende instruktør. Manuskriptet er skrevet af Jimmy Lindgren og Alexander Kantsjö, mens Katja Juras og Anna Ströman Lindblom, Peter Lindmark og Katarina Ewers har forfattet afsnittene. Petra Ahlin er eksekutiv producent for C More og TV4.

6. og sidste sæson af Den røde enke får premiere i 2022.

Den røde enke 5 får premiere på C More mandag den 20. september. Serien består af 6 afsnit – du får et nyt afsnit hver mandag.

Seneste Nyheder

Mere fra filmens verden