Den Oscar-vindende filmkomponist Hans Zimmer kommer til Danmark med nyt og større show

Efter en verdensturné der trak over en million fans, vender den Oscar-, Grammy- og Golden Globe-vindende komponist Hans Zimmer tilbage med et nyt show, der kommer forbi Royal Arena i København den 23. marts 2021. Til det nye show har Hans Zimmer både orkester, kor og band med på scenen. 

Komponisten Hans Zimmer har skabt nogle af de mest velkendte filmscores i historien. Komponisten, der forrige år fik sin 11. oscarnominering for musikken til Christopher Nolans filmepos Dunkirk, har sat nye standarder og genopfundet formatet for live-opførsel af filmmusik og soundtracks.  

Hans Zimmers seneste tour Hans Zimmer Livevar en stor succes i hele verden, og det er den store efterspørgsel, der har trukket ham ud på scenen igen til et nyt show og tour, der starter i hjemlandet Tyskland i 2021.  

Publikum kan forvente et overdådigt show i Royal Arena, der passer perfekt til Hans Zimmers storslåede musik. Hans Zimmer selv går på scenen som musiker sammen med både orkester, kor og band, der sammen skaber det totale lydbillede fra Hans Zimmers soundtracks. 

Hans Zimmer besøgte første Danmark i maj 2017, hvor han optrådte med sit orkester i Forum. Den 14. november i år lagde koncertturnéen ”The World of Hans Zimmer” vejen forbi Jyske Bank Boxen i Herning, hvor et orkester bestående af håndplukkede musikere fremførte hans forførende filmmusik live i et storslået show. 

Nye soundtracks på vej

Hans Zimmer har lavet musik til mere end 200 projekter, der sammenlagt har indtjent tæt på svimlende 200 mia. kr. I år har Zimmer komponeret musikken til filmudgaven af Løvernes Konge, der var en stor succes i landets biografer. 2020 bliver også et travlt år for den produktive Hans Zimmer, der vil komponere musik til Wonder Woman 1984, der er en opfølger til den første film om Wonder Woman fra DC-universet. Wonder Woman 1984forventes at have premiere til juni 2020. Et andet stort projekt er Top Gun: Maverick, der er en opfølger til den legendariske og elskedeTop Gun, hvor Tom Cruise igen vil være i hovedrollen. Top Gun: Maverickforventes ligeledes at have premiere til juni 2020.    

Så publikum kan godt forvente ny musik, sjældne opførelser og store klassikere til Hans Zimmers hidtidigt største show i Danmark fra et bagkatalog, der tæller musik fra: Gladiator, The Thin Red Line, Rain Man, The Dark Knight-trilogien, Inception, Thelma and Louise, Black Hawk Down, The Last Samurai og Dunkirk.

Hans Zimmer (DE)

Royal Arena, København. 23. marts 2021

Billetsalg starter: 29. November Kl.10.00

Billetpriser: fra 600-1.100,- DKKR excl. gebyr

Billetsalg: www.ticketmaster.dk/artist/hans-zimmer-billetter/513363

Seneste Nyheder

Mere fra filmens verden