Deadpool 2

Deadpool (Ryan Reynolds) lægger ud med at springe sig selv i luften, da et traume har gjort ham så depressiv og at den eneste udvej han kan se er døden. Men det er ikke nemt at begå selvmord, når man er en udødelig superhelt. Efter utallige mislykkedes forsøg opgiver han og melder sig i den gode sags tjeneste som en del af X-Men som Colossus (stemme: Stefan Kapicic) er ved at stable på benene sammen med mutanterne Negasonic Teenage Warhed (Brianna Hildebrand) og Yukio (Shioli Kutsana).
Men det går galt allerede på deres første mission hvor de skal hjælpe en ung dreng ved navn Firefist som er gået amok og bruger sin kræfter mod almindelige mennesker. Da Deadpool finder ud af at Firefist er brudt ud af en anstalt hvor han er blevet mishandlet fordi han er mutant, går han mildest talt amok hvilket resulterer i at både han og Firefist ryger i mutant fængsel.
Inden længe opstår der store problemer da cyborgsoldaten Cable (Josh Brolin) bryder ind i fængslet og begynder at jagte Deadpool og Firefist. Da de to bliver adskilt, gør Deadpool det til sin mission at skulle redde Firefist med hjælp fra X-Force hvilket blandt andet er den meget heldige Domino (Zazie Beetz).

Efterfølgeren til den første Deadpool er ligeså humoristisk som dens forgænger og tager lige så meget pis på hele superhelte universet som den første gjorde. Men man skal dog være til grove jokes som tit rammer under bæltestedet før man vil synes den er underholdende.
Der skal stor ros til valget sange til soundtracket der strækker sig lige fra hiphop og dubstep til fede firserpopsange.
Ryan Reynolds er den fødte Deadpool og jeg er vild med hans flabede attitude, som taler til os publikum og ikke er bleg for at sige når noget er dovent skrevet i forhold til manuskriptet. Han spiller så godt og formår virkelig at fange publikum.
Husk endelig at se de 2 klip der kommer efter de første rulletekster er begyndt, især den ene er virkelig underholdende og man må bare ikke gå glip af den.
Der er par rigtig store stjerner med, de er bare ikke med så længe, bl.a. Vanisher som bliver spillet af Brad Pitt, ham når man kun lige at se i et par sekunder.
Den anden er med i en enkelt scene og er så forklædt at man ikke ved det er ham og det er Matt Damon som spiller den ene redneck i den scene hvor Cable kommer ind i Deadpools tidszone.
Det er en sjov gimmick at de to har fået nogle ret ubetydelige roller som hvem som helst kunne have spillet.
Som mange af de andre Marvel film holder fortsættelsen også denne gang, den er ligeså underholdende som de plejer at være og forhåbentlig kommer der en film mere om Deadpool. Men mon ikke når nu Deadpool har samlet et X-Force Team – det kan ikke være sidste gang man ser noget til dem.

Billede og Lyd:

Format: 16:9 / 2.39:1

Audio: Engelsk DTS-HD Master Audio 7.1, fransk DTS 5.1, Spansk DTS 5.1, tysk DTS 5.1, italiensk DTS 5.1 og kommentarlydspor med Ryan Reynolds, David Leitch, Rhett Reese og Paul Wernick.

Undertekster: engelsk, fransk, spansk, dansk, hollandsk, finsk, tysk, italiensk, norsk, svensk og kommentarspor på fransk, spansk, dansk, hollandsk, finsk, tysk, italiensk, norsk og svensk.

Extras (Ekstramateriale):

Deleted scenes/Extended scenes (slettede/udvidede scener)
Gag Reel (fraklip)
Deadpool family values: cast of characters (manuskriptforfatterne/executive producerne, skuespillerne, instruktøren, co-creator/comics artist og stuntmanden fortæller om hvad filmen handler om, hvem karaktererne og skuespillerne er).
David Leitch not Lynch: Directing DP2 (skuespillerne, instruktøren, co-creator/comics artist, producerne, manuskriptforfatterne/executive producerne og second unit director/stunt coordinator fortæller om valget af instruktøren, hvad han har givet filmen, hvordan han er at arbejde med, han selv fortæller hvorfor han valgte at sige ja).
Deadpool’s lips are sealed: secrets and easter eggs (manuskriptforfatterne/executive producerne, skuespillerne, instruktøren og makeup design and supervision fortæller at alt under hele produktionen blev holdt hemmeligt for ikke at afsløre noget for deres fans, nogle af de forskellige figurer bliver introduceret Cable, Juggernut, Matt Damon spiller overraskende nok den ene redneck der fortæller om toilethygiejne da Cable kommer ind i Deadpool’s tidszone, om X-Force der næsten alle bliver slået ihjel efter 2 min, om alle de små ”påskeæg” eller gimmicks kan man kalde dem de har gemt i filmen – både noget de afslørede i den første film som først giver mening i denne film – alle disse påskeæg er nok kun noget hardcore fans ser og det er langtfra alle der bliver afsløret her).
Until your face hurts: alt takes (manuskriptforfatterne/executive producerne, skuespillerne, producerne og instruktøren fortæller om hvordan filmen ændrede sig under hele produktionen og efter filmoptagelserne var lavet).
Roll with the punches: Action and stunts (instruktøren, skuespillerne, stunt performer/Cable double, second unit director/stunt coordinator og visual effects supervisor fortæller om teamet af stuntmænd der blev bragt ind, skuespillerne fortæller om at udføre stunts selv).
The Deadpool prison experiment (skuespillerne, manuskriptforfatterne/executive producerne, instruktøren, production designer, visual effects supervisor, makeup design and supervision, property master, second unit director/stunt coordinator og co-creator/comics artist fortæller om hvordan de lavede fængslet Deadpool og Firefist ender i og hvordan forskellige stuntscener i fængslet er udført).
The most important X-Force member (skuespillerne, manuskriptforfatterne/executive producerne og instruktøren fortæller om Peter – den helt almindelige mand der vil være en del af X-Force).
Chess with Omega Red (skuespilleren bag Omega Red fortæller om hans karakters superkræfter).
Swole and sexy (skuespillerne og instruktøren fortæller om at træne op til filmen).
3-minute monologue (skuespilleren Josh Brolin bliver sminket til Cable og fortæller i mens om alt fra instruktøren til dubstep).
Audio commentary by Ryan Reynolds, David Leitch, Rhett Reese and Paul Wernick (kommentar lydspor til filmen).
Deadpool’s fun sack 2:
1. Videos:
a) No good deed (scene hvor Wade ser en mand blive røvet, men han skal lige klæde om til Deadpool i en telefonboks).
b) Deadpool’s ”wet on wet” teaser (Deadpool maler malerier).
c) Brazil Comic-Con tattoos (Deadpool fortæller på portugisisk at man på Comic-Con kan få lavet Deadpool tatoveringer).
d) Deadpool, meet Cable (klip fra filmen og Deadpool der leger med Deadpool og Cable actionfigurer)
e) Red Band Deadpool, meet Cable (det samme som I d’eren).
f) The Trailer (trailer for filmen).
g) The red band trailer (trailer for filmen).
h) The final trailer (trailer for filmen).
i) The final Red Band trailer (trailer for filmen).
j) Imax PSA (Imax trailer for filmen)
k) Celine Dion – “Ashes” (Celine Dions musikvideo Ashes).
l) Behind the scenes of “Ashes” with Celine Dion (bag om musikvideoen Ashes)
m) Eur missing a country (Deadpool er sur over at Canada ikke er med i Melodi Grand Prix).
n) Deadpool takes over Manchester United (Old Trafford og Manchester United spillerne er dækket af Deadpool merchandise).
o) The first 10 years (Deadpool fortæller om filmens spæde start, da det ikke engang var på tegnebrættet til det det har udviklet sig til).
p) Diplo, French Montana & Lil Pump ft. Zhavia – “Welcome to the party official video (musikvideo).
q) Deadpool 2 thanks you (trailer for filmen)
2. Stills (billeder)

Seneste Nyheder

Mere fra filmens verden