DE KENDTE VRIMLER TIL DEN DANSKE VIDEOTJENESTE HAPPIO

“Starten på Happio er gået over forventning og rigtig mange bestiller personlige videohilsener til andet end bare fødselsdage. Flere kendte bliver bedt om at sende en videohilsen til eksempelvis folk, der har brug for opmuntrende ord, en peptalk eller bare et godt grin. Heldigvis er alle de kendte klar til at sende også sådanne hilsner, hvorfor vi konstant vækster i antallet af bestillinger. Samtidig har flere kendte meldt sig under fanerne, så der nu er hele 150 profiler på vores platform”, siger den danske CEO Merethe Kragh Kiemer fra Happy Day Group, der står bag Happio.

På dette link kan du se eksempler på nogle af de videohilsner, der er produceret. Se dem HER .

JANNIE REE ER POPULÆR

En af de danske topscorere på Happio er Jannie Ree, der ugentlig laver adskillige videohilsener efter kundernes ønsker.

“Jeg synes, det er et positivt og meget professionelt set-up, og at det er dejligt nemt at lave de ønskede hilsner, når det passer mig. Før Happio fik jeg via SoMe mange henvendelser, om jeg ville sende en hilsen til den ene eller anden. Men her det så rart, man bare kan henvise folk til Happio, hvor det også er nemt for mig at donere en del af min indtjening til et godt formål som Kræftens Bekæmpelse og Danmarks Indsamling”, fortæller Jannie Ree og fortsætter: 

“Jeg får en del henvendelser til mærkedage, men jeg har faktisk også lige lavet en hilsen til en fan, der gerne ville have mig til at sende en lille dans, og det gør jeg så med min telefon på en nyindkøbt selfie-stang, for min mand Karsten blev træt af at skulle holde kameraet,” griner Jannie Ree og understreger, at det netop er det, at hilsnerne laves direkte til en kunde udfra personlige ønsker, der gør det sjovt at lave ved siden af sine normale opslag på de sociale medier.

HAPPIO VOKSER

“Vi er overrasket over, hvor hurtigt vi er vokset. Det giver os en solid tro på, at vores planer om at blive store på europæisk plan kan realiseres hurtigere end først planlagt. Vi er pt. igang med at rejse kapital fra investorer til at gå ind i et nyt europæisk land senere på året, og så er det rart at konstatere, at der både kommer flere kunder til og måske ikke mindst også flere kendte profiler, der vil med ombord”, siger Merethe Kragh Kiemer, der netop har gjort profil nummer 150 tilgængelig på Happio .

Happio er kort fortalt en dansk platform for fankontakt, hvor brugerne kan overraske en, de holder af, med en personificeret videohilsen fra et af deres idoler. Indenfor kategorier som “sport”, “musik”, “influencere”, “internationale”, “underholdning”, “tv&reality” og “skuespillere” kan brugerne finde og bestille hilsner fra nu 150 kendte, heriblandt sportsfolkene Rikke Hørlykke og Sanne Troelsgaard, musikeren Waqas fra Outlandish,  Youtube-stjernen Naja Münster og familie, Jannie Ree samt mange flere. Det er også muligt at få en hilsen direkte fra internationale stjerner som Ewen McIntosh fra The Office eller Vincent M. Ward fra tv-serien The Walking Dead m.fl. 

“Vi har ramt perfekt med platformen Happio. Kendte modtager jo i forvejen mange henvendelser om at levere personlige hilsner via blandt andet mails og sociale medier, og det er nu samlet ét sted, så det er nemt og tilgængeligt for begge parter. Samtidig er det glædeligt, at mange kendte har benyttet sig af muligheden for donere deres indtjening helt eller delvist til velgørende formål, ” fortæller Merethe Kragh Kiemer.

Prisen for en hilsen er lige så individuel som de videohilsner, de kendte producerer til brugerne. Det er nemlig de kendte selv, der sætter prisen for en hilsen, mens det er kunderne, der giver dem de stikord, de skal bruge for at gøre deres hilsen personlig.

INSPIRATION FRA USA

Inspirationen til Happio er kommet fra ikke mindst fra USA, hvor personificerede videohilsner fra kendte skuespillere, sportsstjerner og personligheder nyder stor succes. Her er det muligt at bestille hilsner fra tusindevis af kendte, og i starten af 2021 kom det frem, at skuespilleren Brian Baumgartner fra NBCs The Office i 2020 tjente over en million dollars på bestilte video-hilsner.

FOLKENE BAG HAPPIO

Happio er skabt af Merethe Kragh Kiemer, Jakob Fuhr Hansen, Johan Stubbe Østergaard og Henrik Westermann med kapital fra blandt andre Vækstfonden og North-East Venture. Happio.dks ambition er at blive markedsledende på europæisk plan.

Seneste Nyheder

Mere fra filmens verden