Danske Reto-Moto har partneret med Square Enix om udgivelse af deres spil Heroes & Generals

Array

Et nyt spileventyr har set dagens lys. Det københavnske spilstudie Reto-Moto har indgået en aftale med en af verdens største udgivere, Square Enix, om udgivelsen af deres nye store spil Heroes & Generals.

Heroes & Generals er et nyt stort gratis online skydespil, der tager udgangspunkt i anden verdenskrig. Spillerne kan enten vælge at kæmpe på slagmarken som helte, eller tage plads bag skrivebordet og styre slagets gang som generaler. Alle bidrager de til en stor kontinuerlig krig om herredømmet sammen med tusindvis af andre spillere. Heroes & Generals udkommer til PC og senere vil det også være muligt at påvirke krigen via mobile enheder.

”Partnerskabet med Square Enix er et kæmpe skridt for os. Det er en fantastisk følelse, at vi nu står foran en international lancering af vores spil med en stor udgiver i ryggen. Sammen kan vi sikre, at spillet kan komme ud til et bredere publikum, og at vi kan levere ekstra indhold til spillerne hurtigere”, siger Peter Fleckenstein, en af Reto-Motos grundlæggere og fortsætter: ”Derudover er det også et bevis på, at den danske spilbranche igen kan gøre sig gældende på det internationale marked”.

Det bliver Hapti.co, Square Enix’ nye studie i København, som fokuserer på browserbaserede spil, der kommer til at hjælpe med lanceringen af Heroes & Generals.
”Heroes & Generals blander to spilgenrer sammen til en helt ny unik oplevelse med flere forskellige spillemuligheder. Det er skræddersyet til den moderne gamer, og vi er ekstremt begejstret for at kunne arbejde sammen med Reto-Moto og hjælpe dem med at få spillet på markedet”, siger David Guldbrandsen, General Manager i Hapti.co.

Om Heroes & Generals
Heroes & Generals er et nyt stort gratis online skydespil med et strategisk multiplayer element, som tager udgangspunk i anden verdenskrig. Spillerne kan enten vælge at kæmpe på slagmarken som helte, eller tage plads bag skrivebordet og styre slagets gange som generalerne, der indkalder forstærkninger og sørger for forsyninger. Alle bidrager de til den store krig om herredømmet i Europa sammen med tusindvis af andre spillere fordelt på både computere og mobile enheder. Hver enkelt kamp påvirker krigen og kan være med til at ændre det endelige udfald. Kampene finder sted på et bredt udvalg af slagmarker fra krigshærgede byer og fabrikker til lufthavne.

Seneste Nyheder

Mere fra filmens verden