Collateral Beauty

Whit (Edward Norton), Claire (Kate Winslet) og Simon (Michael Peña) er meget bekymret for deres ven og kompagnon Howard (Will Smith) som efter at have mistet sin datter helt har mistet lysten til at leve. Dette betyder også at den virksomhed som de alle har kæmpet så hårdt for er i fare for at gå konkurs fordi Howard ikke plejer sine kunder og da han har størstedelen af aktierne kan de ikke tage en beslutning uden om ham som f.eks. at lade firmaet opkøbe.
I Howards deprimerede tilstand skriver han 3 breve, et hver til Døden, Kærligheden og Tiden, disse breve får Whit fat i med hjælp fra privatdetektiven Sally Price (Ann Dowd) som han har hyret for at finde ud hvad Howard laver.
Whit får den ide at for at nå ind til Howard skal Døden, Kærligheden og Tiden besvare Howard personligt ved at møde ham. Derfor hyrer han de tre skuespillere Brigitte (Helen Mirren), Amy (Keira Knightley) og Raffi (Jacob Latimore) til at spille de tre begreber.
De tre skuespillere gør også stort indtryk på Whit, Claire og Simon som har deres eget at kæmpe med udover kaoset på arbejdspladsen.
Howard deltager i en støttegruppe med andre forældre der har mistet deres børn og der møder han Madeline (Naomie Harris) som han betror sig til da Døden, Kærligheden og Tiden viser sig for ham.

Man skal have lommetørklæderne klar når man sætter Collateral Beauty på, for den er meget rørende og rammer lige der midt i hjertet. Så man vil højst sandsynligt fælde en tåre på et eller andet tidspunkt i løbet af filmen, det gjorde jeg i hvert fald.
Alle skuespillerne gør det virkelig godt og der er et fantastisk og overbevisende sammenspil i mellem dem.
Selv om emnet er meget sørgmodigt, så er der stadig meget humor med i filmen og det er dejligt at man finder øjeblikke, hvor man griner imellem alt det sørgelige.
Filmen blev sendt ud i juletiden og bliver i USA kaldt en julefilm, det synes jeg ikke rigtig man kan kalde den – det er den alt for sørgelig til efter min mening. Det eneste julet ved den, er at der er pyntet op til jul i New Yorks gader og der slutter det, så den kan sagtens ses selv om det ikke er jul.

Billede & Lyd:

Format: 1080p High Definition 16X9 2.4:1

Audio: Engelsk, engelsk beskrivende lydspor, fransk, tysk, italiensk og spansk.

Undertekster: Engelsk (for døve og hørehæmmede), fransk, tysk, italiensk, spansk, hollandsk, dansk, finsk, islandsk, norsk, svensk m.m.

Special feature (ekstramateriale):
A modern fable: Discovering Collateral Beauty (skuespillerne, produceren/manuskriptforfatteren, produceren og instruktøren fortæller om historien i filmen, valg af skuespillerne, hvorfor skuespillerne valgte at være med, sammenspillet mellem skuespillerne, humoren vs. alt det mørke i filmen).

Seneste Nyheder

Mere fra filmens verden