Brick Mansions DVD

Filmen foregår i det fremtidige Detroit i en ghetto del af byen der blevet skærmet af med en kæmpe mur for at beskytte resten af byen mod de kriminelle og de folk der ikke passer ind i den øvrige befolkning. Dette sted kaldes Brick Mansions.
Undercover narkobetjenten Damien Collier (Paul Walker) bliver sat på en opgave sammen med eksfangeren Lino (David Belle) at stoppe narkobaronen Tremaine Alexander (RZA) fra at sende en bombe mod Detroits centrum. Lino har personlige grunde til at ville stoppe Tremaine da Lino tidligere har lagt sig ud med ham ved at stjæle hans narko og destruere det for at det skulle komme ud i Brick Mansions gader. Dette har resulteret i at Tremaine har kidnappet Linos eks-kæreste for at få ham til at betale det han skylder for det stjålne narko.
Damien har dog også sine egne personlige grunde, nemlig at få hævn over sin fars død som Tremaine menes at stå bag.

brick mansions paul

Brick Mansions har en masse fede stunts og der er masser af aktion i filmen. Men man kan desværre godt se på filmen at den kun er bygget op omkring gadesporten Parkour og dennes grundlægger David Belle, for det er det der fylder allermest i filmen. Det er da også nogle rigtig fede Parkour elementer der er med, men man har lidt glemt at der skal være en handling og godt skuespil for at gøre en film værd at se.
Det er utrolig skuffende som Paul Walker fan at se den sidste film han nåede at færdiggøre er et flop.

Brick Mansions/Europacorp

Billede & Lyd:
Format: 16:9 / 2.35.1
Lyd: 5.1 DD Engelsk
Undertekster: Dansk, norsk, svensk og finsk

Extras (Ekstramateriale):
On set with Paul Walker: Skuespillerne fortæller om samarbejdet med hinanden.
Parkour fury featurette: en video med en masse Parkour moves.
Der er ingen trailers inden filmen men de findes her under ekstramaterialet til filmene:
3 Days To Kill
Blood Ties
Love Punch
Grace Of Monaco

Seneste Nyheder

Mere fra filmens verden