Badehotellet DVD

Badehotellet ejes af den gnavne gnier Julius Andersen (Ole Thestrup) og hans søde kone Molly Andersen (Bodil Jørgensen) og bliver besøgt af de samme gæster hvert år heriblandt Grosserer Georg Madsen (Lars Ranthe), skuespilleren Edward Weyse (Jens Jacob Tychsen), Fabrikanten Otto Frigh (Bjarne Henriksen), Fru Fjeldsø (Birthe Neumann) og Hjalmar Aurland (Peter Hesse Overgaard). Disse kommer med deres familier og den ene er mere snobbet end den anden.
Fie (Rosalinde Mynster) er blevet nyansat af Molly til at hjælpe til i køkkenet, men det får Julius hurtigt lavet om på da hun er en køn pige som ikke skal gemmes væk i køkkenet, så hun bliver gjort til stuepige.
Fie bliver hurtig populær især hos Molly da hun kvik og er god til at komme på ideer der gør arbejdet nemmere på det lille hotel. Hun bliver også meget populær hos naboen Morten som er fisker og også fungerer som altmulig mand der hjælper hotellets gæster med mange ting for en skilling. Fie og Morten indleder en flirt som hurtig bliver problematisk da Grosserer Madsens datter Amanda (Amanda Dollerup) udser Morten til at tage sin mødom for at vinde et væddemål med sin veninde om hvem der mister sin mødom sin først.

badehotellet 1

Badehotellet er en hyggelig og sjov dansk serie i kun 6 afsnit. Jeg havde ikke troet at denne serie var noget for mig, men blev overraskende nok fanget af de forskellige personligheders historier. Især Bodil Jørgensen og Rosalinde Mynster spiller rigtigt godt og man føler virkelig med de to personer Molly og Fie. Molly fordi hun er gift med den sure Julius som tager hende for givet og ikke laver andet end at kritisere hende og Fie pga. hende uskyldig søde jeg. Ole Thestrup gør det også fantastisk som den sure Julius som er altid er klar med en brokkende og kritiserende replik.
Jeg er især vild med alle de små historier rollerne imellem. Bl.a. Fru Fjeldsø og hendes søn Adam Fjeldsø (Martin Buch) som er en rigtig mors dreng. Fru Fjeldsø prøver ihærdigt at finde en kone til sin søn men desværre uden held da det eneste han går op i er planter og fugle. Den eneste der viser interesse er Sibylle Weyse (Neel Rønholdt) men hun er gift og gravid med Edward Weyse. Edward er mere interesseret i Helene Aurland (Cecilie Stenspil) som er gift med Hjalmar Aurland, men denne er mere interesseret i at høre radio end at give sin kone opmærksomhed.
Jeg syntes faktisk at det var lidt ærgerligt da jeg havde set det 6. afsnit og der ikke var flere. Men sæsonafslutningen ligger stærkt op til at der bliver lavet en sæson mere og ganske rigtigt på coveret står der at man kan se frem til sæson 2 i foråret 2015. Forhåbentlig får man så en slutning på nogle af de forbudte forhold der startede i denne sæson og som lige nu er uafsluttet da serien sluttede så brat.

Billede & Lyd:
Format: 2.35:1
Lyd: 5.1. DD, DTS Surround
Sprog: Dansk
Undertekster: Dansk, norsk, svensk, finsk og engelsk

Ekstramateriale: Intet!

Seneste Nyheder

Mere fra filmens verden